KRISTINA RADENKOVIĆ SE POJAVILA U ŠOK KOMPLETU: Finale "Pesme za Evroviziju" će voditi u OVAKVOM IZDANJU!

Autor:

Zabava

02.03.2024

20:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Radenković sve zaludela svojim pojavljivanjem.

KRISTINA RADENKOVIĆ SE POJAVILA U ŠOK KOMPLETU: Finale "Pesme za Evroviziju" će voditi u OVAKVOM IZDANJU!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Voditeljka RTS Kristina Radenković iz green room-a vodi finalno veče „Pesme za Evroviziju“, baš kao što je to radila i dve polufinalne večeri.

Kristina se večeras odlučila za drečavu pink kombinaciju, koja je svima zapala za oko, a na levoj strani imala je broš od cirkona, koji je upotpunio ovo njeno spektakularno izdanje. 

Mnogi su komentarisali da je ovo njeno izdanje veoma upečatljivo i interesantno.

Važite za jednu od najprepoznatljivijih TV lica na domaćoj javnoj sceni. Koliko je bilo teško dostići laskavu titulu i zadobiti poverenje vernih gledalaca?

- Svakako, ukoliko posedujem tu titulu, nju mogu u najvećoj meri da zahvalim "TV Slagalici", koja je i 30 godina kasnije najgledaniji TV format u regionu. Jednom mi je jedna draga i iskusnija koleginica rekla da je lako postati prepoznatljiv, ali je teško trajati. Iza tog trajanja kome težimo stoji mnogo rada, truda, suočavanja s preprekama i izazovima, koji su ili će tek oblikovati moju karijeru i odnos s gledaocima.

Foto: PrintscreenInstagram/Kristina Radenković

Kristina Radenković

 

- Svaka godina nosi i lepe i manje lepe stvari. Godinu ću pamtiti po ćerkinom polasku u školu, po sinovljevim izjavama jer je u najslađem uzrastu, po profesionalnom rastu... Ali, generalno, ovu godinu je svima nama obeležila nezapamćena tragedija, koja sve loše što nam se lično dešavalo baca u senku.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading