IPAK NEĆE DA ODE U MANASTIR! Milan Stanković sve iznenadio OVIM POTEZOM! Mnogi ostali u šoku jer je godinama ćutao! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.02.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač sprema novi projekat!

IPAK NEĆE DA ODE U MANASTIR! Milan Stanković sve iznenadio OVIM POTEZOM! Mnogi ostali u šoku jer je godinama ćutao! (FOTO)

Foto: wikimedia.org/Pudelek (Marcin Szala), ATA Images

Pevač Milan Stanković po svemu sudeći ne planira da se zamonaši, kao što se godinama pričalo, s obzirom na to da sada, navodno radi na tome da snimi dosta novih pesama. 

Kako prenose mediji, Milan je obnovio saradnju sa reperima Džala Bratom i Bubom Korelijem, s kojima je iranije imao nekoliko projekata, koji su ostvarili višemilionske preglede.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Džala Brat i Buba Koreli

 

Pesma će biti neviđeni hit. Svi koji su je čuli su oduševljeni. Ceo projekat se drži u strogoj tajnosti. Milan je zbog pesme više puta odlazio u Sarajevo, ali je sada sve završeno. Sad samo ostaje na Milanu da odluči kad će je objaviti, ali nema sumnje da će ova stara-nova saradnja izazvati pravi bum na estradi. Pomirenje i kraj rada na pesmi, oni su zajedno proslavili na večeri u jednom od najboljih sarajevskih restorana - priča zvor za Kurir, pa dodaje:

- Pre same nove pesme, Džala i Buba s Milanom pripremaju još jedno iznenađenje, a to je da će u etar pustiti i prvu, staru verziju pesme "Pablo" i to kao remiks. Ova verzija je svojevremeno "procurila" na društvenim mrežama u demo verziji, ali je na kraju puštena sa novim aranžmanom, iako su mnogi tad tvrdila da je ta verzija bila mnogo bolja. Milan je do sad više puta menjao svoje planove oko povratka na scenu. Tako je njegova prvobitna ideja bila da mu povratnički singl bude jedna pesma koju je odavno napisao, a koja mu je duže vreme stajala u fioci nakon što je odlučio da kaže "zbogom" estradi. Ipak, u međuvremenu se predomislio i uspostavio kontakt sa bosanskim dvojcem, pa je odlučio da igra "na sigurno" i da se sa njihovom pesmom vrati na estradni vrh, gde i pripada..

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading