DA MI JE NEKO PRIČAO NE BIH MU VEROVAO! Mirza Selimović na promociji sve nasmejao odgovorom, evo kako je proslavio važan datum! (FOTO)

Autor:

Zabava

26.02.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač je o ovome godinama sanjao!

DA MI JE NEKO PRIČAO NE BIH MU VEROVAO! Mirza Selimović na promociji sve nasmejao odgovorom, evo kako je proslavio važan datum! (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Mirza Selimović

Pevač Mirza Selimović rešio je da proslavi 10 godina rada na estradi i četvrti album, a na promociji je sve nasmejao odgovorom na pitanje! Naime, Mirzi je postavljeno pitanje zbog čega je čekao 10 godina da objavi album, pa je objasnio da je manje vremena prošlo. 

Nije meni ovo prvi album, ovo je četvrti, a sada slavim i deset godina kao i jubilej neki. Možda je neko dobro zapamtio šta sam radio do sada, a možda i nije. Bitno je da sam ja zadovoljan time šta imam iza sebe kad pogledam i vratim film u prošlost - rekao je folker kroz smeh. 

Takođe, govorio je i o tome kome je prvo pustio svoje pesme.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Mirza Selimović

 

- Puštam saradnicima i prijateljima da odluče za mnogo stvari umesto mene. Mislim da je to najpametnije jer mi možda ne vidimo iz realnog ugla neke stvari, ali dobro. 

Pevač je potom otkrio i da često svašta dobija od poruka od strane obožavateljki.

Dobijam nepristojne ponude na društvenim mrežama, kako od muškaraca tako i od žena. Više na to ne reagujem, uzmem skinšotujem i uramim sebi na zidu - našalio se pevač za "Informer" i dodao da nikad nije stupio u vezu sa nekim koga je upoznao preko Instagrama:

- Nikad nisam išao da se vidim sa ljudima koji mi svašta šalju. Znam da ima ljudi koji to praktikuju, ali ja sam daleko od takvog egzibicionizma! Dobijam i od muškaraca i od žena eksplicitne fotografije, pa nekad razmišljam da ih ovako uramim da se smejem. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading