ENRIKE INGLESIJAS JE PRIZNAO DA IMA NAJMANJI POLNI ORGAN NA SVETU: Pevač je SAN mnogih, a odrekao se nasledstva i živeo je čak i u BEOGRADU

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Malo poznati detalji o poznatom umetniku.

ENRIKE INGLESIJAS JE PRIZNAO DA IMA NAJMANJI POLNI ORGAN NA SVETU: Pevač je SAN mnogih, a odrekao se nasledstva i živeo je čak i u BEOGRADU

Foto: www.profimedia.rs

Enrike Iglesijas, svetski poznati pevač, najavljuje novu pesmu u duetu sa Mirandom Lambert, koju će publika imati prilike da čuje 22. februara. Ovaj duet će se naći na Enrikeovom novom, kako je najavio, poslednjem albumu, što je izazvalo različite reakcije kod njegovih fanova.

Skrivena početna karijera

Enrike Iglesijas je svoju muzičku karijeru započeo pod imenom Enrike Martinez, skrivajući svoje pravo prezime od slavnog oca Hulija Iglesijasa. Tek kada je procenio da je pravi trenutak, odlučio je da zapeva pod pravim imenom i prezimenom, postepeno izlazeći iz senke svog oca.

Foto: shutterstock

Enrike se odrekao nasledstva vredno 100 miliona evra


Intimni detalji iz njegovog života

Iako je već 13 godina u braku, Enrike je šokirao javnost priznanjem o veličini svog polnog organa, ali isto tako je otvoreno govorio o svojoj ljubavnoj vezi sa teniskom zvezdom Anom Kurnjikovom. Par retko deli intimne detalje iz svog života, a javnost je bila iznenađena kada su objavljene vesti o rođenju njihove dece, koje su bile skrivane od medija. Odnos između Enrikea i njegovog oca Hulija Iglesijasa oduvek je bio predmet interesovanja javnosti. Čak su i bliski izvori otkrili da su godinama bili u rivalstvu, a Enrike se odrekao nasledstva koje bi mu pripalo kao jednom od osmoro dece slavnog Hulija.

Žene širom sveta su bile zaljubljenje u njega, a jednom prilikom je izjavio nešto što je mnoge pripadnice lepšeg pola "bacilo u rebus".

- Možda imam egzotičan izgled, ali imam najmanji penis na svijetu. Govorim vam najozbiljnije - rekao je pevač jednom prilikom. 

Bogatstvo i nasleđe

Iako bi mu pripalo nasledstvo vredno 100 miliona evra, Enrike se odrekao te sume, jer je već stekao značajno bogatstvo kroz svoju muzičku karijeru i ulaganja sa suprugom Anom Kurnjikovom. Sa druge strane, Hulio Iglesijas je zaradio milione kroz svoju muzičku karijeru i brojna ulaganja.

Život izvan estrade

Interesantno je da je Enrike Iglesijas proveo jednu godinu života u Beogradu, gde je njegova majka došla sa decom nakon što je teroristička organizacija ETA kidnapovala Enrikeovog dedu. Ovo je samo jedan od detalja koji dodatno obogaćuju tajanstveni život ovog svetskog zavodnika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading