ĐOKOVIĆU SE OZBILJNO KLIMA PRVO MESTO: Siner FURIOZNO osvojio Majami!

Autor:

Sport

31.03.2024

22:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je njegova godina.

ĐOKOVIĆU SE OZBILJNO KLIMA PRVO MESTO: Siner FURIOZNO osvojio Majami!

Foto: www.profimedia.rs

Janik Siner osvojio Masters u Majamiju

Italijanski teniser Janik Siner nastavlja sa impresivnim partijama u 2024. godini, a svojoj kolekciji trofeja doneo je još jedan osvojivši Masters turnira u Majamiju. U finalu je apsolutno demonstrirao dominaciju nad Grigorom Dimitrovom, trijumfujući rezultatom 2:0, po setovima 6:3, 6:1. Iako je Siner bio favorit i pre meča, očekivalo se veće suprotstavljanje od strane Bugarina, koji je ipak poklekao već u prvom setu, da bi potpuno izgubio ritam tokom drugog.


Dimitrov pružio otpor samo u prvom setu

Grigor Dimitrov uspeo je da pruži određeni otpor tokom prvog seta, ali je nakon gubitka petog gema prepustio brejk protivniku, što je predstavljalo prekretnicu u meču. Siner je nastavio da vrši pritisak, osvojio prvi set, a potom i dominirao u drugom setu, koristeći svoje prilike i ne dozvoljavajući Dimitrovu nijednu brejk loptu tokom celog meča.

Siner se penje na drugo mesto ATP liste

Ovom pobedom, Janik Siner je ostvario značajan napredak na ATP listi, sakupivši 8.710 bodova i zauzevši drugo mesto, iza Karlosa Alkaraza. Siner sada ima zaostatak od 1015 bodova u odnosu na Novaka Đokovića, ali će imati priliku da nastavi da se bori za vrhunsku poziciju na narednim turnirima. To znači da se Noletu ozbiljno klima prvo mesto, ali ne i na Mastersu u Monte Karlu jer je Novak tamo ispao rano.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading