IVAN MARINKOVIĆ OBRISAO POD SA ŽANOM OMNIOM! Evo šta joj je rekao pred svima, ONA POZELENELA OD BESA!

Autor:

Zadruga

25.05.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

- Ti si Ivane skroz skrenuo s puta! Ljubomoran si na sve i svašta. Čak si ljubomoran i na muškarce s kojima su danas tvoje bivše žene, urlala je ona.

IVAN MARINKOVIĆ OBRISAO POD SA ŽANOM OMNIOM! Evo šta joj je rekao pred svima, ONA POZELENELA OD BESA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnici Elite tokom celog dana se raspravljaju tokom emisija, a haos je nastao kada su Ivan Marinković i Žana Omnia počeli kao ranije da se prepucavaju. On je sada pričao o tome s kojim je muškarcima Žana imala intimne odnose, a kako joj se to nije svidelo osula je paljbu i vraćala mu istom merom. 

- Žana je ležala prošle godine sa 15 godina mlađim muškarcem koji joj je masirao grudi i čeprkao polni organ. Znam ljude koji su mi pričali kako se ponašala, ona o tome ovde neće da priča, ali za sve postoje dokazi. Nikad ništa nisam pričao napamet, tako da ko hoće da veruje može slobodno meni, a ne njoj - rekao je Ivan, a Žana se nadovezala: 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Žana i Ivan Marinković

 

- Ti si Ivane skroz skrenuo s puta! Ljubomoran si na sve i svašta. Čak si ljubomoran i na muškarce s kojima su danas tvoje bivše žene! Jadan si i kao takav ne možeš mene da uvrediš, iako bi voleo da možeš! 

Podsećamo, ranije u toku dana desila se još jedna jeziva svađa, kada je učesnik Elite Marko Janjušević Janjuš kazao je da pred svima u rijalitiju da misli kako je veza Anite Stanojlović i Anđela Rankovića farsa, kao i da je maneken sa ženom u koju sigureno nije zaljubljen. On je sve jasno obrazložio, pa je napravio pravu pometnju. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Žana Omnia

 

Treće mesto po mom mišljenju je Anđelo. Ja sam u šoku, baš nisam mislio da bi on bio sa devojkom u koju nisi zaljubljen, baš ne znam kako to možeš i kako nemaš više samopoštovanja prema sebi. Drugo mesto je Miljana i prvo Aneli, ona nema samopoštovanja, ona nije rasčistila odnos sa bivšim već 9 meseci - rekao je Janjuš, a Slađa se posle njega odmah nadovezala: 

- Treće mesto je Teodora, ja mislim da je ona zaljubljena u Bebicu, ali nešto je guši. Ne mislim da ga se plaši. Drugo mesto je Samir Ramović, on ne odgovara Mileni, jer je voli. Prvo mesto naravno Aneli Ahmić, nadam se da se juče osvetstila i shvatila neke stvari - rekla je Slađa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
dušanka

26.05.2024 05:40

ŽANA JE DUPLJAK U SVAKOM POGLEDU JER TAKTIZIRA I MISLI DA SU GLEDAOCI RETARDI...PRIČA PRIČE IZ NEPRIČAVE...GLEDAOCI ZNAJU ZA NJEN ODNOS SA MARKOM MARKOVIĆEM...SVI VIDIMO I ZNAMO...ALI ONA JESTE ZLO...NJENO UČEŠĆE SE BAZIRA NA MRŽNJIO PREMA IVANU I JELENI...ČIST PROMAŠAJ...SA NJENE STRANE...