PEVAČICA U EMISIJU DOŠLA ŠKRBAVA! NIJE IMALA ZUB, pa pokušavala SVE DA SAKRIJE! Ovo se i danas prepričava! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.05.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona sad ima problem estetske prirode, tačnije zdravstvene – poručila je Sanja u emisiji, nakon što je Cakana trebalo da se nasmeje na jednu anegdotu.

PEVAČICA U EMISIJU DOŠLA ŠKRBAVA! NIJE IMALA ZUB, pa pokušavala SVE DA SAKRIJE! Ovo se i danas prepričava! (FOTO)

Foto: Republika

Pevačica Dragica Radosavljević Cakana došla je jednom prilikom u emisiju kod Sanje Marinković, ali bez zuba! Naime, ona je imala jedan problem estetske prirode, pa je morala da rešava stvari, a u isto vreme, emisiju nije htela da otkaže kako bi ispoštovala Sanju. 

Ona sad ima problem estetske prirode, tačnije zdravstvene – poručila je Sanja u emisiji, nakon što je Cakana trebalo da se nasmeje na jednu anegdotu, a sve vreme je preko usana držala ruku. 

Foto: RTV pink

Sanja Marinković

 

Pevačica je ovime pokazala da je veliki profesionalac i da je uprkos problemu koji je imala ispoštovala domaćicu emisije.

Foto: RTV PINK printscreen

Cakana se smejala i krila zube

 

Inače, malo je poznato da je Cakana zahvaljujući koleginici Usniji Redžepovoj postala ovo što je danas. 

Uvek sam bila ponosna na Usniju i na to što je imala stila u svemu. Pomogla mi je bez ikakve sujete, borila se za to da se bavim muzikom. Strašno sam zahvalna i Nadi Obrić i Lepoj Lukić, ali Usnija je bila posebna, s njom sam se baš družila. Moje drugarice su bile i njene drugarice - otkrila je Cakana za medije, pa dodala:

Foto: youtube.com/Premijera Official

Cakana se smejala i krila zube

 

- Imala je nešto posebno u sebi. Sećam se, bila sam vrlo mlada i ugledala sam nju u jednoj plišanoj, bež haljini, nikada tako nešto lepo nisam videla. 

Pevačica se prisetila i jednog od brojnih njihovih zajedničkih trenutaka.

- Gostovala sam s njom i rekla joj da bih najviše na svetu volela da imam takvu haljinu (smeh). Tad sam imala otprilike 24 godine i odgovorila mi je da će mi pokazati svoje kreacije i neku garderobu koju je kupovala preko i kasnije je tako i bilo. Iako mi je rekla da kad god budem poželela da će mi dati tu haljinu, nikada je nisam tražila. Mislim, svakako smo bile različite konstitucije, bila sam kao štap - priznala je Cakana.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading