DVA MESECA OD NESTANKA ANE LIČNIK (34)! Bivši muž se ponovo oglasio: "ŽELIM DA ZNAM ŠTA SE SA NJOM DOGODILO"!

Autor:

Vesti

25.05.2024

19:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anin bivši muž sumnja da je ona ubijena, i to zbog novca, te navodi da mu je to jedino logično objašnjenje zašto je nema ovako dugo.

DVA MESECA OD NESTANKA ANE LIČNIK (34)! Bivši muž se ponovo oglasio: "ŽELIM DA ZNAM ŠTA SE SA NJOM DOGODILO"!

Foto: Instagram/moj_beo_grad_

Nemam šta novo da vam kažem, stojim pri svemu što sam rekao! Nemam nikakve informacije o Ani, samo želim da znam šta se sa njom dogodilo! Želim da ona bude pronađena i apelujem na sve ljude, ukoliko imaju bilo kakvu informaciju, da mi se jave - rekao je za Blic Ivan, bivši suprug Ane Ličnik, kojoj se svaki trag izgubio 24. marta u Beogradu.

Ana Ličnik (34) nestala je pre dva meseca u Beogradu i od tada nema nikakvih informacija o njoj.

Ivan je ranije rekao da mu je "neverovatno da je Ana samo isparila".

- Poslednji put je viđena kako izlazi iz autobusa na Vidikovcu.

Anin bivši muž sumnja da je ona ubijena, i to zbog novca, te navodi da mu je to jedino logično objašnjenje zašto je nema ovako dugo.

Anin bivši muž je ranije ispričao da je Anu video poslednji put 15. marta na Zvezdari gde su se sastali da reše administrativne stvari vezane za kablovskog operatera. 

Ana je nestala devet dana kasnije, a poslednji put je viđena liniji broj 23, posle čega joj se gubi svaki trag. U autobusu je zaboravila torbu u kojoj se nalazio dokument sa brojem telefona njenog bivšeg muža. Posle nekoliko dana bivši muđ je, kako je rekao, dobio poziv od "nekog muškarca" da dođe po torbu.

Kako Ivan nije mogao da stupi u kontakt sa njom, on je torbu odneo u policiju i prijavio nestanak bivše žene. Tvrdi da je Ana pre nestanka prodala stan na Kanarevom Brdu i da je pare dala muškaracu sa kojim je neko vreme živela posle razvoda. Kaže da taj muškarac nije želeo Ani da vrati pare, a posle ju je i izbacio iz kuće.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading