JEZIVA TUČA NA NASTUPU REPERA DESINGERICE! Devojke se vukle i čupale, na kraju se umašali i muškarci! (VIDEO)

Autor:

Zabava

25.05.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova situacija izazvala je smeh kod pojedinih gostiju, a pevač je na trenutak zaustavio svoj nastup kako bi proverio da li je sve u redu.

JEZIVA TUČA NA NASTUPU REPERA DESINGERICE! Devojke se vukle i čupale, na kraju se umašali i muškarci! (VIDEO)

Foto: Tiktok/dragomirdespic

Na jednom od Despićevih nastupa, koji je privukao pažnju javnosti, došlo je do incidenta kada su se dve devojke sukobile tokom izvođenja pesme "Merccedecc". Dok je pevač nastavljao svoj performans, situacija je postajala sve napetija, a muškarci u publici su reagovali pokušavajući da razdvoje devojke. Ova situacija izazvala je smeh kod pojedinih gostiju, a pevač je na trenutak zaustavio svoj nastup kako bi proverio da li je sve u redu.

Inače, pevač Dragomir Despić, poznatiji pod nadimkom Designerica, privlači pažnju javnosti svojim nekonvencionalnim nastupima i stvaranjem muzičkog stila koji se ističe. Nedavno je bio u centru pažnje zbog zajedničkih nastupa sa kolegom Luletom Pljugicom, sa kojim je formirao popularni dvojac. Međutim, njihova saradnja je naglo prekinuta zbog sukoba, nakon čega su obojica odlučili da nastave samostalno graditi svoje karijere.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Desingerica

 


Despićeva karijera se ubrzano razvija, sa brojnim nastupima i velikim brojem pregleda na platformama poput Jutjuba i društvenih mreža. Ovo ukazuje na to da je njegova popularnost u usponu, dok Pljugica gradi svoj put ka uspehu sporijim tempom.

Foto: e-stock

Desingerica

Ovaj incident je pokazao da Despićeva popularnost privlači različite vrste pažnje, uključujući i neočekivane situacije tokom njegovih nastupa. Sudeći po reakcijama na društvenim mrežama, ovaj događaj je dodatno doprineo interesovanju javnosti za njegov rad.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading