SITA AHMIĆ STALA NA STRANU SESTRE ANELI! Evo šta je sada rekla o Janjušu! HITNO SE OGLASILA!

Autor:

Zadruga

24.05.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne mogu da kažem da sam sigurna u to da će da se drži dalje od njega, ali držim fige kako bi istrajala u tome što je rekla, poručila je ona.

SITA AHMIĆ STALA NA STRANU SESTRE ANELI! Evo šta je sada rekla o Janjušu! HITNO SE OGLASILA!

Foto: RTV PINK printscreen, instagram

Sestra učesnice Elite Aneli Ahmić, Sita Ahmić kaže da joj je drago ako je njena sestra rešila da se distancira od partnera Marka Janjuševića Janjuša, pa se nada da to sve nije samo još jedna njena farsa ili lažna uzbuna. 

- Ja se samo mogu nadati da je to tako. Nadam se da to nije samo prolazan osećaj . Ne mogu da kažem da sam sigurna u to, držim fige kako bi istrajala u tome što je rekla - poručila je kratko Sita za Pink.rs.

Foto: youtube.com/TV1

Sita Ahmić

 

Prethodno, Aneli Ahmić bila je druga gošća voditeljke Miljane Kulić u radio-emisiji "Mikseta", gde je govorila o svom suočavanju sa Asminom Durdžićem u specijalnoj emisiji, ali i odnosu sa Markom Janjuševićem Janjušem.

- Nora bi otišla s njim u Bosnu, presvlačio joj pelene. Hvatala sam se za sitnice, mislila sam da je bio dobar otac - rekla je Aneli.

- Kako je bilo do Stanije - pitala je Miljana.

Bili smo u dobrom odnosu, ali on je jako ljubomoran i posesivan. Morala sam da mu budem non-stop na kameri. Nastao bi haos, ako izlazim, a izlazio je i on. Non-stop sam imala pritisak. Uhodio me je, dok sam bila trudna. On je nesiguran muškarac - rekla je Aneli.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš

 

- Da li je on Norin otac na papiru - pitala je Miljana.

Jeste, objasnila sa već zašto je rekao da je Žika otac. Ne mogu ti opisati gađenje prema tom čoveku, dok me lagao u studiju. On je patološki lažov - rekla je Aneli.

Da li možeš Janjuša da precrtaš kao i Asmina? - upitala je Miljana.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić

 

Da. Ni napolju ne vidim nas dvoje. Mnogo se loših stvari desilo. Ogadio mi se naš odnos. To nije ni ljubav, neko neka bolest. Ovo je kraj - rekla je Aneli.

Da li ćeš nastaviti da se ponižavaš zbog njega? - upitala je Miljana.

Nikada. Odlučila sam da više to ne radim. Neke stvari moram da promenim. Ranije sam bila dostojanstvena. Izlazim odavde sama. Sama odlučujem o svom životu, nosim posledice svega što sam uradila - kazala je Aneli.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading