SRAMNE IZJAVE KOSTINIH RODITELJA: Bez empatije i kajanja brinu za svoj ugled, ne mareći za žrtve svog sina!

Autor: M.V.B.

Hronika

26.05.2024

20:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponašanje i izjave roditelja Koste Kecmanovića izazivaju oštre reakcije

SRAMNE IZJAVE KOSTINIH RODITELJA: Bez empatije i kajanja brinu za svoj ugled, ne mareći za žrtve svog sina!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Privatna arhiva, Facebook

Suđenje protiv Miljane i Vladimira Kecmanovića, roditelja maloletnog Koste Kecmanovića koji je prošle godine izvršio masovno ubistvo u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", nastavlja da privlači veliku pažnju javnosti.

29. januara ove godine Miljana i Vladimir Kecmanović su se izjasnili da nisu krivi, a njihovo ponašanje izaziva ogorčenje, posebno kod roditelja ubijene dece koji se drže zajedno u istom bolu i stojički podnose najveći životni gubitak.

Nakon poslednje posete sudu, majka ubijene devojčice Ninela Radičević je dala Miljani novi nadimak - "Diva" i poručila da ne glumi žrtvu.

-... Niko ovde ne trazi smrtnu kaznu Miljana, ne glumi zrtvu, ne stoji ti.. - napisala je Ninela između ostalog. 

Ova reakcija ilustruje javno ogorčenje i nezadovoljstvo roditelja prema postupcima supružnika. Roditelji Koste Kecmanovićima nisu prestajali da šokiraju porodice žrtava svojim bahatim ponašanjem, a ono što je dodatno uznemirilo oštećene, bili su Miljanini odgovori na suđenjima.

Svojim odgovorom otkud njen DNK na čauri pronađenoj u učionici istorije u kojoj je maloletni ubica pucao u decu iz razreda u koji je išao, Miljana je rekla sledeće:

- Pustite mašti na volju - arogantno je Miljana dala odgovor na konkretno pitanje, ne želeći time da otkrije na koji način je jak biološki materijal ostavila na čauri.

  • Izjašnjenje: Izjasnili su se da nisu krivi, što je izazvalo ogorčenje roditelja žrtava.
  • Reakcije: Majka žrtve nazvala Miljanu "Diva" i kritikovala njeno ponašanje.
  • Miljanini odgovori: Arogantno odbila da objasni prisustvo svog DNK na mestu zločina.
  • Vladimirova odbrana: Odbio odgovore, tvrdio da su izloženi javnom linču.
  • Kontroverzne izjave: Rekao da je izgubio jedanaestoro dece, što je šokiralo sudnicu.
  • Priznanje o streljani: Vodio sina u streljanu, ali tvrdi da ne zna motiv za zločin.
  • Poricanje krivice: Negira krivicu i omogućavanje pristupa oružju.

Vladimir Kecmanović je, kao i njegova supruga odbijao da odgovara na pitanja advokata roditelja žrtava. Rekao je da su on i njegova porodica izloženi javnom linču.

Njegova izjava da nije izgubio jedno, već jedanaestoro dece, iznenadila je prisutne i izazvala muk u sudnici. Roditelji žrtava su bili zaprepašćeni njegovim pokušajem da manipuliše njihovim emocijama. Kecmanović je priznao da je sina, Kostu Kecmanovića, vodio u streljanu i podučavao ga streljaštvu, ali je tvrdio da ne zna šta je dovelo do toga da njegov sin počini zločin.

Vladimir Kecmanović je ponovio da nije kriv i da nije omogućio svom sinu pristup oružju kojim je izvršen masakr.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (7)

Loading
Sven

28.05.2024 10:55

Kako se ne kaju, kad je covek reko da mu je zao, dao saucesce, da je mrtav od 3.maja,čito sam negde da je reko da je davno Hteo izrazito saucesce Al da mu drzavni organi nisu dali, i ja mu verujem, da mu je zivot pakao, verujem i da su bili skladna i normalna porodica, svi koji ih poznaju o njima imaju samo reci hvale, nitko još nije ruznu rec za njih reko, pa ni za maloga, dete za pozelit, neki bi na silu da se izmisljaju price o njima, mali se takmicio sa drugarima i bili su bolji od njega, ma ajte bre kazite mi kako se đak koji ima Sve petice, moze takmiciti s nekim, jedino ako nisu sad 6 najveca ocena, nekima je normalno da neka deca pozovu sve drugare na rođendan samo jednog namerno ne, i to su lepo vaspitana deca a i roditelji, normalno je i da su ispred skole PRE masakra napisali detetu od 11 god "lepo" transparent, i skola i đaci i roditelji nista, gaze preko toga, kakva su to deca koja se rugaju detetu koje muca i ima sve 5, i na kraju kava je to skola i kakvi su to roditelji koji nakon takvog jezivog masakra i dalje salju decu u skolu strave, kroz hodnik uzasa, neka se umesto ogledni, zove jezivi Ribnikar!

Fox

28.05.2024 21:23

@Sven - Mislite da je za masakr više kriv dečak koji ga nije zvao na rođendan nego roditelji ubice?

Sven

28.05.2024 22:15

@Fox - @Fox,nijedno,za masakr je kriv Kosta, dete ubica! Ja navodnim sta je bilo pre masakra, i cudim se roditeljima koji posle masakra i dalje dalji decu u tu skolu strave!

Lola

29.05.2024 17:35

@Sven - Kako bre da svi ti koje toliko hvale, nemaju ni trunku stida, srama, kajanja, savesti. Ko bezdusne toliko nahvali. Izgleda da se svi pokvareni i bezdussni medjusobno druze, hvale i brane, pa i na forumima. Ko vas takve izrodi?