PROCURIO STANISLAVOV PRIVATNI SNIMAK SA MAJINOM PRIJATELJICOM! Krofak želeo da zabeleži svaki trenutak njihove VRELE AKCIJE!

Autor:

Zadruga

26.05.2024

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanislav Krofak je imao aferu sa Majinom prijateljicom, ona ga momentalno otkačila.

PROCURIO STANISLAVOV PRIVATNI SNIMAK SA MAJINOM PRIJATELJICOM! Krofak želeo da zabeleži svaki trenutak njihove VRELE AKCIJE!

Foto: instagram.com/printscreen

U emisiji "Pitam za druga"  uključila se putem viber poziva bivša rijaliti učesnicica, Nataša Moskva, koja je otkrila da je bila u ljubavnoj romansi sa Stanislavom Krofakom Panterom, aktuelnim učesnikom Elite.

- Bili smo u vezi pre 4 godine, bili smo kratko. Spavali smo jedno kod drugog, on je jako dobar momak, trenirala sam u njegovoj teretani. Ostali smo u okej odnosima, a razlog raskida je njegova ljubomora. Sakrivao se po kafićima i špijunirao me kad izlazim iz zgrade, ko mi dolazi. Zapravo je bio on taj koji je varao. Znam za dve osobe sa kojima me prevario - rekla je Nataša. 

- Kako si saznala? - upitao je novinar.

 

- Imam i ja svoje doušnike, jedan dečko koji je jako bio blizak sa njim mi je javio. Javio mi je tačno i gde i kada i ja sam tamo došla. Kod njega u stanu je bio haos, ostale su joj gaćiće i minđuše. Ona je glavno zaboravila i pobegla kad me videla - rekla je Nataša.

Na jednoj stranici na Instagramu pojavio se njihov privatni snimak, koji dokazuje da oni jesu bili intimni, a Moskva je sve vreme pokušavala da sakrije lice od kamere, dok ju je Stanislav uporno snimao. Nataša tvrdi da je Stanislav veoma ljubomoran, a da joj je njegov odnos sa Majom Marinković veoma "blag" i da ne vidi tu nikakve emocije.

- Kako ti deluju Maja i Stanislav? - upitao je Joca,

- Pa ništa specijalno, nema mi tu neke vatre. Navikla sam na Majino ludilo, ali deluje mi da je sve okej - rekla je Nataša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading