UROŠ IMA TRAUME OD MAJE MARINKOVIĆ! Posle udarca koji mu je zadala se žalio cimerima! Hteo da napusti imanje! (FOTO)

Autor:

Zadruga

26.05.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanić nije očekivao da će Marinkovićka tako jako da ga udari.

UROŠ IMA TRAUME OD MAJE MARINKOVIĆ! Posle udarca koji mu je zadala se žalio cimerima! Hteo da napusti imanje! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Učesnici Elite Maja Marinković i njen cimer Uroš Stanić napravili su haos kada ga je starleta napala jer je peckao dok se svađala sa bivšim dečkom Stanislavom Krofakom, pa ga je na kraju udarila po glavi. Iako se branio u prvi mah od Maje, koju je ujedno hteo i da polije, Uroš sada ima traumu jer se plaši da ga Maja opet iznenada ne napadne i udari. 

- Ne mogu da verujem da sam doživeo da me ona napada. Bili smo nekad u super odnosima, ona je mene sad udarila u lice, mogla je oko da mi povredi. Naravno da sam se branio, neću sigurno da je pustim da me dira pred svima. Sada me je sve stiglo, ne treba niko nikoga da tuče ako imamo različita mišljenja. Ne mogu da verujem šta mi je devojka uradila, valjda će produkcijada reaguje i da je adekvatno kazni. Sada bih i ja izašao napolje da budem dalje od nje - jadao se Stanić, a cimeri su mu rekli da je Maja samo nervozna zbog karambola sa Stanislavom i da će sve da bude kao pre. 

Foto: instagram.com/printscreen

Uroš Stanić i Maja okršaj

 

U međuvremenu, učesnica Elite Maja Marinković ne može da se smiri nakon svađe i tuče sa dečkom Stanislavom Krofakom, pa ceo dan plače i priča kako ne može da veruje dokle je sve otišlo. Njoj je odmah prišao Lepi Mića kako bi je tešio, ali je jedva uspevao u tome.

Foto: instagram.com/printscreen

Uroš Stanić i Maja okršaj

 

Problem se naporavi u sekundi, a rešava se danima. Smiri se, ajde - rekao je Mića.

Mićo, ništa ne valja što uradim. Ne znam šta mi se dešava u poslednje vreme. Haos mi je u glavi, haos mi je u životu - kazala je Maja.

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković i Stanislav Krofak

 

- Biće sve okej, samo se smiri i izluftiraj. Ne možeš tako za sve stvari da reaguješ impulsivno. Treba valjda nekad i da se smiriš, pa da nešto kažeš ili napraviš sledeći potez - tešio je Mića.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Boris

26.05.2024 20:42

Mogla je čoveku oči da iskopa a vi je ne diskvalifikujete. Sramota šta radite.