ALEKSANDRA SHVATILA ŠTA ĆE NJENA ĆERKA VIDETI KAD ODRASTE: Šok, Car neće moći da zaustavi suze zbog ove srceparajuće scene!

Autor:

Zadruga

26.05.2024

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić je rasplakala brojne fanove emotivnim priznanjem.

ALEKSANDRA SHVATILA ŠTA ĆE NJENA ĆERKA VIDETI KAD ODRASTE: Šok, Car neće moći da zaustavi suze zbog ove srceparajuće scene!

Foto: printscreen/pink

Aleksandra Nikolić uživa u majčinstvu i novom poglavlju života sa svojom ćerkom Leone, a u Beogradu ih je pre nekoliko dana posetio i Filip Car, sa kojim uskoro treba da započnu zajednički život u Crikvenici, njegovom rodnom gradu. 

Pobednica šeste sezone najgledanijeg rijaliti šou programa u regionu "Zadruge", sinoć se oglasila na svom Instagram profilu, deleći intimne trenutke provedene sa svojom naslednicom. Iako i dalje skriva lice svoje ćerke, Aleksandra je podelila snimak iz stana, uz emotivan opis, koji je raznežio sve njene fanove:

- Moj život. Moj osmeh. I kad se umorim, pogledam moje najlepše oči i odmah dobijem snagu i nastavim dalje. Ja sam dobila svoju najbolju prijateljicu za ceo život. Jedva čekam da porasteš, Lena, i da vidiš koliko si voljena, ali ti to već sada osećaš - napisala je Aleksandra Nikolić.

Iako su imali izazove u vezi, Aleksandra Nikolić i Filip Car su odlučili da pruže svojoj ljubavi još jednu šansu i započnu zajednički život u Hrvatskoj. Ova odluka je izazvala dosta pažnje javnosti, ali par je odlučan u nameri da izgradi srećan život zajedno.

Aleksandra je nedavno otkrila da će u početku, dok beba ne stasa, one dve biti u njenom stanu u Beogradu, a potom planiraju da se presele u Crikvenicu kod Filipa. Ovo selidba je izazvala interesovanje javnosti, a fanovi sa nestrpljenjem iščekuju nove detalje o njihovom životu u novom mestu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading