MILICA KEMEZ KIPTELA OD BESA NA VENČANJU! Ovo je izbacilo iz takta, muzičari prekršili najvažniju stvar!

Autor:

Zadruga

26.05.2024

02:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica je imala jednu želju, ali se ni to nije poštovalo...

MILICA KEMEZ KIPTELA OD BESA NA VENČANJU! Ovo je izbacilo iz takta, muzičari prekršili najvažniju stvar!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Pixabay.com

U nedavnoj emisiji "Magazin In" autorke i voditeljke Sanje Marinković, tema razgovora bila je odnos snajki i svekrvi na Balkanu. Među gošćama emisije bila je i Milica Kemez, bivša učesnica rijaliti programa "Zadruga", koja je nedavno stupila u brak i imala gala svadbu.

Milica je otvorila dušu o svom nedavnom venčanju, otkrivajući detalje sa ceremonije koji će zauvek ostati urezani u njenom sećanju. Ona je istakla važnost tog dana u njenom životu i podelila intimne trenutke sa gledaocima emisije, ali nije krila da se iznervirala na dan svadbe zbog toga što su joj pevali pesmu koju ne voli. 

Foto: Instagram.com

Milica Kemez

 

- Imala sam tremu na venčanju, ali sam se izborila. Jedino što sma tražila je da mi ne pevaju onu pesmu ''Izađi mala'' u trenutku dok svi čekaju mladu. Ježim se od toga i to se naravno nije desilo - rekla je Milica pa progovorila o Borinoj maćehi:

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Milica Kemez i Bora Santana

 

- Borina majka nije živa, on ima maćehu i žena je jako divna. Mene obožava, stalno mi poklanja neke stvari, kupuje čipkan veš, hvali... Baš imamo super odnos. Pamtim njenu rečenicu ''Prvi put kad te vidi da možeš nešto sama, tu si zavšila karijeru. Ima  svakako dosta dogodovština koje ću pamtiti i prepričavati, ali bih izdvojila jedan koji me iznervirao, da tako kažem. Jedna starija gospođa iz Borine familije je uhvatila bidermajer i to mi nekako nije bilo pravo! Žena je inače udata i to mi je zasmetalo, ali je ona želela da napravi foru! Zato sam ja posle bacala opet bidermajer i tada ga je uhvatila moja drugarica.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading