KAMERA UHVATILA JANJUŠA I ANELI NA DELU: Produkcija objavila ŠOK DOKAZ, sada je sve jasno (FOTO)

Autor:

Zadruga

26.05.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuš je u jednom trenutku "uhvatio" njen pogled, međutim, on je brzinom svetlosti okrenuo glavu na drugu stranu, dok se ona ponašala kao da ga ne primećuje.

KAMERA UHVATILA JANJUŠA I ANELI NA DELU: Produkcija objavila ŠOK DOKAZ, sada je sve jasno (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Iako su u jednom trenutku delovali kao da su uspeli da reše svoje probleme, situacija se ipak promenila, te su aktuelni učesnici rijalitija "Elita", Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić doneli odluku da po ko zna koji put stave tačku na svoj emotivni odnos. Međutim, kako bivši partneri trenutno ne razgovaraju, kamera je danas uhvatila jedan zanimljiv detalj, što je mnogim gledaocima kraj malih ekrana promaklo.

Naime, tokom razgovora između bivšeg košarkaša i cimera Uroša Rajačića na tremu ispred prostorija za izolaciju i rehabilitaciju, Ahmićeva je napustila svoj krevet i izašla napolje iz izolacije, s obzirom na to da ove nedelje tu provodi kao potrčko. Kako je produkcija popularnog TV formata objavila, Janjuš je u jednom trenutku "uhvatio" njen pogled, međutim, on je brzinom svetlosti okrenuo glavu na drugu stranu, dok se ona ponašala kao da ga ne primećuje.

Podsećanja radi, Aneli Ahmić nedavno je u emisiji "Pitanja novinara" govorila o novom raskidu sa Markom Janjuševićem Janjušem, te priznala da joj se zgadio.

Postalo mi je odvratno, čovek mi se zgadio. Oprala sam ga našim zadnjim odnosom, hteo je na svaki način da me unakazi. Njemu su samo bitni plasmani, on sve vidi kroz novac. On danas razgovara sa mnom koji ću auto kupiti. Imam najgori mogući stav o njemu, mislim da je onaj dan kad je bila debata kad je Đedović rekao svoje mišljenje, ja sam došla u izolaciju i on je izašao ranije. Namenski je došao kod mene - rekla je Aneli, te nastavila:

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić Elita 7 Zadruga

On je govorio o tim plasmanima, svaki put me moli da spustim loptu, a on mene napada. Pre četiri meseca mi je govorio: "Da li ti stvarno misliš da će Anita i Anđelo pobediti? Možemo samo ja ili ti". On u svima vidi konkurenciju, za ankete šta mi je sve pričao. Osetila sam uvek taj rivalitet, tu dozu sujete... - On meni stalno priča da će on mene izvesti na pravi put, da mi on jedino misli dobro. Rekao mi je da ni slučajno ne slušam Đedoviću i Lepom Mići, kao oni igraju sa mnom rijaliti. Oni su kao zaduženi da nas huškaju, to on priča.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading