UDAJE SE BIVŠA ZADRUGARKA: Nakon propalog braka, sudbonosno "DA" će izgovoriti IMUĆNOM BIZNISMENU!

Autor:

Zadruga

26.05.2024

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mirković našla sreću kraj uspešnog preduzetnika, sa kojim radi na bebi!

UDAJE SE BIVŠA ZADRUGARKA: Nakon propalog braka, sudbonosno "DA" će izgovoriti IMUĆNOM BIZNISMENU!

Foto: pixabay.com

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga" i nekadašnja modelsica Dragana Mitar nedavno se vratila iz Dubaija, gde je boravila sa svojim izabranikom čiji identitet u potpunosti nikada nije želela da otkrije. Međutim, nedavno se na njenom storiju na Instagramu pojavila fotografija na kojoj je vidimo sa napupelim stomačićem, dok je njen partner ljubi u isti. Ovo je izazvalo širenje glasina da je Dragana u drugom stanju, što je ona tada demantovala.

Ipak Dragana radi na bebi, a planira da po drugi put stane na ludi kamen. Sa svojim izabranikom planira gala svadbu, a pripreme su u toku.

Republika

Foto: Društvene mreže

Fotografija koja je pokrenula lavinu komentara

- Dragana i njen dečko su potpuno ludi jedno za drugim. Posle mnogo vremena je srećna i ispunjena u svakom smislu. Planiraju svadbu i porodicu na jesen, a već su počele i pripreme. Traže salu, a ona je počela da gleda venčanice. Rade i na bebi, njen sin Jovan silno želi brata ili sestru... Dragana je uverena da je našla konačno srodnu dušu i sigurna je da je to - to - otkriva dobro obavešteni izvor Pink.rs-a.

Inače, dok Dragana nije želela javno da otkriva detalje o životu svog izabranika, domaći mediji došli su do saznanja da je u pitanju izvesni Darko Milošević, imućni biznismen.

- U pitanju je Darko Milošević, imućni biznismen iz Batočine koji godinama živi i radi u Beogradu. Imao je neuspešan brak pre Dragane, a izgleda da je sada našao pravu ljubav. Poštovan je u svojim krugovima i verujem da je to privuklo Draganu koja je odmah pala na njegov šarm, ali i mnoge druge kvalitete - otkrio je dobro upućen izvor za medije.

Republika

Foto: Društvene mreže

Dragana i njen budući muž

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading