DISKVALIFIKOVANA UČESNICA ELITE USLIKANA U ŠIMANOVCIMA: Na sve načine pokušava da upadne u Belu kuću!

Autor:

Zadruga

26.05.2024

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osvanula je fotografija diskvalifikovane učesnice, želi da se vrati u Elitu.

DISKVALIFIKOVANA UČESNICA ELITE USLIKANA U ŠIMANOVCIMA: Na sve načine pokušava da upadne u Belu kuću!

Foto: TV Pink

Javnost je bila iznenađena kada je u petak stiglo pismo Velikog šefa na adresu Bele kuće. U pismu se navodi da je Marija Malivuk diskvalifikovana nakon incidenta sa cimerkom Snežom Kušadasi. Takođe, otkriveno je da će Marija snositi kaznu od 50.000 evra, a televizija Pink će pokrenuti tužbu protiv nje. Ova odluka je izazvala muk među učesnicima rijalitija.

Nakon napuštanja Šimanovaca, Marija Malivuk je bila veoma aktivna na društvenim mrežama. Iako je uglavnom delila fotografije sa svojom decom i isticala svoj ponos, jedan detalj je privukao pažnju publike. Naime, Malivukova je nedavno na svom Instagram nalogu objavila sliku iz studija u Šimanovcima. Ovo je izazvalo nagađanja među publikom da li Marija planira ponovni ulazak u Belu kuću i da li na ovaj način pokušava da odobrovolji produkciju.

 

 

Odluka produkcije o diskvalifikaciji Marije Malivuk izazvala je brojne reakcije među gledaocima rijalitija. Mnogi su izrazili šok i razočarenje, dok su drugi spekulisali o mogućem povratku Marije u "Elitu". Ova situacija je dodatno podgrejala interesovanje za dešavanja u rijalitiju.

Inače, Marija se udala jako mlada, a nakon nekoliko meseci je pokušala i da se ubije.

- Mene su svi njegovi vređali i ja to nisam više mogla da podnesem. Htela sam da se ubijem. Jedan dan sam samo pronašla lekove i popiula ih. Nakon toga sam samo poljubila bebu. Prolazilo mi je kroz glavu koliko sam nesrećna. Ja sam samo bila dete. Bila sam besna sama na sebe što sam to dozvolila. Sada sam očvrsnula i baš volim život. Ostavila sam troje dece i borila se lavovski za njih, ali nisam torture mogla da trpim više - rekla je ona za Star.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Dana

26.05.2024 21:29

Pa ona je odavno trebala biti diskvalifikovana. Bravo za odluku