DISKVALIFIKOVANA UČESNICA ELITE KAO RAZJARENA ZVER: Zbov ovog incidenta se produkcija momentalno oglasila! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

24.05.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica Elite se zaletela na svog cimera, pa napravila lom.

DISKVALIFIKOVANA UČESNICA ELITE KAO RAZJARENA ZVER: Zbov ovog incidenta se produkcija momentalno oglasila! (VIDEO)

Foto: instagram.com/printscreen

Urgentnom odlukom Velikog šefa učesnicima je saopšteno da je takmičarka Marija Malivuk diskvalifikovana iz rijaliti šou-programa "Elita", te da će po ugovoru koji je potipisala sa čelnicima televizije Pink morati da isplati vrtoglavu kaznu u iznosu od 50.000 evra.

- Elito, ovim vas zvanučno obaveštavamo da je Marija Malivuk diskvalifikovana. Snosiće kaznu u iznosu od 50.000 evra i televizija Pink tužiće je u skladu s tim - glasilo je pismo koje je pročitala ovonedeljni vođa, Jelena Ilić Marinković, a za crnim stolom je nastao muk.

Podsećanja radi, sada već bivša učesnica "Elite", Marija Malivuk, tokom prethodne večeri završila je u zatvoru zbog fizičkog nasrtanja na svoju cimerku, Snežu Jovičić, zbog čega ju je bezbeđenje odmah opomenulo i odvelo iza rešetaka, kako ne bi došlo do ozbiljnijeg okršaja, a sada je fizički nasrnula na Uroša Stanića, zbog čega je momentalno diskvalifikovana. Kao što je rečeno na samom početku Elite, svaki vid nasilja će biti sankcionisan, a Veliki šef je na ovaj način dokazao da su fizički obračuni nastrožije zabranjeni.

 

 

Inače, Marija se udala jako mlada, a nakon nekoliko meseci je pokušala i da se ubije.

- Mene su svi njegovi vređali i ja to nisam više mogla da podnesem. Htela sam da se ubijem. Jedan dan sam samo pronašla lekove i popiula ih. Nakon toga sam samo poljubila bebu. Prolazilo mi je kroz glavu koliko sam nesrećna. Ja sam samo bila dete. Bila sam besna sama na sebe što sam to dozvolila. Sada sam očvrsnula i baš volim život. Ostavila sam troje dece i borila se lavovski za njih, ali nisam torture mogla da trpim više - rekla je ona za Star.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Milivoje

24.05.2024 18:47

Ucesnica diskvalifikovana zbog nasilja?Pa zasto to ne kazete Miljani Kulic??????Sram vas bilo olosu jedan!!Drzite psiho bolesnika tamo da napada ljude stiklama i stapovima,da bije unistava i lomi i nema kazne!!!Sram vas bilo i vas i vase televizije!