CAR BIO SA 20 ZADRUGARKI! Ovo su sve bivše devojke kontroverznog učesnika rijalitija, nema koju NIJE OVERIO! (GALERIJA)

Autor: P. R.

Zadruga

28.06.2023

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spisak postoji, s njima je tresao krevet!

CAR BIO SA 20 ZADRUGARKI! Ovo su sve bivše devojke kontroverznog učesnika rijalitija, nema koju NIJE OVERIO! (GALERIJA)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car

Jedan od najkontroverznijih učesnika svih sezona "Zadruga" zasigurno jeste Filip Car, a pored humora i šarma, na šta su devojke neretko "padale" u Beloj kući, prepoznatljiv je upravo i po mnoštvo veza koje je imao tokom boravka na imanju u Šimanovcima.

Naime, Car je u rijalitiju bio u emotivnom odnosu sa Minom Vrbaški, Sandrom Čaprić, Majom Marinković, Viki MitrovićDalilom Dragojević, Milicom Veselinović, Sanjom Stanković, Sanjom Grujić, Marijanom Zonjić, Anom Jovanović, kao i sa odnedavnom verenicom Aleksandrom Nikolić, s kojom je, po svemu sudeći, sada raskrstio.

Međutim, kako je naveo jednom prilikom tokom boravka u rijalitiju, tu se spisak ne završava, te priznao da je bio intiman sa čak 20 učesnica "Zadruge".

- Kr*snuo sam do sada 20 zadrugarki! Baš sam malopre računao s koliko njih sam bio i iznenadio se. Za dve godine imao sam s*ks sa njih 20 i sve su bile u "Zadruzi". S nekima sam bio pre četvrte sezone, tokom rijalitija, pa pred početak pete sezone. Toliko žena, a ja kidam živce zbog k***etine Dalile - rekao je Car.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Intagram.com

Filip Car i Dalila Dragojević

Inače, kako je Republika saznala, Filip je bio intiman i sa trenutno ozloglašenom Anđelom Đuričić, a sve se desilo pod velom tajne u Hrvatskoj, dok je Nikolićeva boravila u Beogradu, ne znajući da je verenik vara, a detalje afere možete pročitati OVDE.

Republika

Foto: instagram.com/andjelaadjuricicc

Anđela Đuričić i Filip Car

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

28.06.2023 20:13

Aleksandra nije nikakva, ali ovaj (Car) još je gori : agresivan, pokvaren a i ružan (sa osnovnom školom) . Jako veliki kompleksi : kad vidi nečiju devojku, e, baš tu (zauzetu) da skine ! Prvo Janjušu : kao drugari, i "cap" - Maju. A to što se "navrzo" na Dejana Dragojevića - to je posebna priča : samo njega "prati" , pa šta ovaj "izabere" e, on će baš tu !! Bre, budale ! Pomisliću da je zaljubljen u Dejana... Ova (Aleksandra) kopirala Dalilu, da bi bila popularna : da ostavi Dejana (kao Dalila) i spanđa sa Carem. Čak se i šminkala kao Dalila ... TEŠKI BOLESNICI... svi skupa (gledaš u tuđ tanjir)!