OVO JE KRUNSKI DOKAZ CAREVE PREVARE: Nabio rogove Aleksandri i sa Anđelom, isplivali detalji AFERE iz Hrvatske!

Autor:

Zadruga

28.06.2023

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car i Anđela Đuričić se tajno našli u Hrvatskoj, čeka se reakcija Aleksandre Nikolić!

OVO JE KRUNSKI DOKAZ CAREVE PREVARE: Nabio rogove Aleksandri i sa Anđelom, isplivali detalji AFERE iz Hrvatske!

Foto: instagram.com/andjelaadjuricicc

Filip Car i Anđela Đuričić

Da ruže ne cvetaju već neko vreme u vrtu ljubavi Aleksandre Nikolić, pobednice šeste sezone rijaltija "Zadruga" i Filipa Cara, bila je je jedna od glavnih tema nakon njihovog napuštanja imanja u Šimanovcima, a po svemu sudeći, sada je usledio i buran raskid, i to sve zbog - prevare!

Kako smo već pisali, Car je Nikolićevoj radio iza leđa, što je ona odmah i posumnjala, te je pronašla zgodan momenat da mu pročešlja po porukama u telefonu, a kako kaže stara narodna poslovica, "ko traži, taj i nađe".

Republika

Foto: ATAImages

Aleksandra Nikolić i Filip Car raskid

Naime, kako je drama započeta zbog Milice Veselinović, tu se nije zaustavila, jer kako sada saznajemo od izvora iz Hrvatske, u celu priču umešana je i Anđela Đuričić, koja se tajno videla sa Filipom na primorju, dok je Aleksandra boravila u Beogradu.

- Istina je da su se Car i Anđela videli, nema šta. On je video da je ona došla u Hrvatsku i brže-bolje joj se javio na Instagramu. Razmenili su par poruka i odmah dogovorili da se nađu u uveče u gradu i popiju piće. Međutim, svi znaju da varnice između njih dvoje postoje još od prethodne sezone, kada je Anđela bila jedna od retkih devojaka koja se našla na njegovom rođendanu. Nisu oni drugovi, kakvi crni drugovi, ima neke hemije između njih, a vidite i sami da Anđeli prijaju takvi momci... Bio je Car sa Anđelom, a Aleksandra naravno nema pojma za to. Mislim da bi pukla kad bi saznala, nastao bi haos sigurno! Ako mu je napravila scenu zbog Milice, šta bi tek uradila zbog Anđele... Ma, urnisala bi ga! Nema od te veze ništa, to je sve jedna velika farsa - govori izvor za Republiku u jednom dahu.

Podsećanja radi, Aleksandra Nikolić je danas uklonila sve fotografije sa Filipom Carem na društvenoj mreži Instagram, a potom ga i otpratila, pa je više nego očigledno da je njihova veza u ozbiljnoj krizi. On je objavio i fotografiju na svom profilu, pa napisao "Kraj", te svi slute da je par stavio tačku na svoj odnos.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Blanki

28.06.2023 13:49

Da, gledaju je roditelji s terase, da ne izgubi ponovo čednost pred milionima. Nema veze, važno da je obraz čist.

Snezana

28.06.2023 14:24

Andjela i Dejan bi bili idealan par, oboje zli, kvarni, losi ljudi, ne haju za porodice, pokvareni i losi da je to strasno. Od njih covek treba da se skloni jer donose samo zlo i nevolje.