OVDE JE CAR DOVEO ALEKS PRE RASKIDA: Svi su mislili da živi u VILI na moru, a evo kako izgleda kuća u Crikvenici! (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

28.06.2023

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je kuća Filipa Cara u Hrvatskoj!

OVDE JE CAR DOVEO ALEKS PRE RASKIDA: Svi su mislili da živi u VILI na moru, a evo kako izgleda kuća u Crikvenici! (FOTO)

Foto: printscreen/Google Street View, TV Pink

U domaćim medijima osvanula je vest da su Filip Car i njegova verenica Aleksandra Nikolić raskinuli, a kako smo već pisali, razlog za krah romanse je prevara bivšeg učesnika "Zadruge". Međutim, iako je imao nekoliko veza na imanju u Šimanovcima, on je samo svoju verenicu odveo u svoju rodnu Crikvenicu u Hrvatskoj gde ju je upoznao sa porodicom.

Naime, Car i Aleksandra su uživali u kući na dva sprata koja je smeštena na obroncima brda, u mirnom delu mesta Dramalj, na samo desetak kilometara od Crikvenice. U prizemlju kuće napravljen je poslovni prostor, a ceo objekat ima četiri velike terase sa kojih se prostire pogled na Jadransko more.

Kuća je okružena zelenilom, a nedaleko od nje nalazi se osnovna škola koju je Filip pohađao, kao i katolička crkva. Inače, Filip je u više navrata tokom učešća u rijalitiju ponosno isticao da dolazi iz Crikvenice, ali zbog kazne koju je imao nije je posetio čak dve godine.

Republika

Foto: St/N. Pančić, E-stock

Filip Car i Aleksandra Nikolić raskinuli

Podsećanja radi, Aleksandra Nikolić je danas uklonila sve fotografije sa Filipom Carem na društvenoj mreži Instagram, a potom ga i otpratila, pa je više nego očigledno da je njihova veza u ozbiljnoj krizi. On je objavio i fotografiju na svom profilu, pa napisao "Kraj", te svi slute da je par stavio tačku na svoj odnos.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading