NOVI DETALJI RASKIDA CARA I ALEKS: Majka Slovenka se zaklela u KRST, evo šta je otkrila!

Autor: P. R.

Zadruga

28.06.2023

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Došla je noćas kući, popela se u sobu i...''

NOVI DETALJI RASKIDA CARA I ALEKS: Majka Slovenka se zaklela u KRST, evo šta je otkrila!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Filip Car i Aleksandra Nikolić i Slovenka Lunis

Velika bura digla se oko, po svemu sudeći, burnog raskida Aleksandre Nikolić i Filipa Cara, budući da se opet ne prate na društvenim mrežama, ali i činjenice da je pobednica šeste sezone "Zadruge" izbrisala zajedničke uspomene s verenikom, a sada se ovim povodom oglasila i njena majka, Slovenka Lunis.

- Znam šta želite da me pitate, ali ja o tome, krsta mi moga, stvarno ne znam ništa. Došla je sinoć kući, popela se gore u sobu i sa sestrom igrala taj TikTok, ne znam šta se desilo. Spava, zovite je kasnije, pa je pitajte - rekla je Slovenka, te dodala:

Republika

Foto: ST/N. Mutić

Slovenka Lunis, majka Aleksandre Nikolić

- Ništa o tome stvarno ne znam, nisam upućena i ja to ne komentarišem. Najbolje da vidite to lično sa njom - bilo je sve što je zadrugarkina majka, prenosi Pink.rs.

Podsećanja radi, Aleksandra Nikolić je danas uklonila sve fotografije sa Filipom Carem na društvenoj mreži Instagram, a potom ga i otpratila, pa je više nego očigledno da je njihova veza u ozbiljnoj krizi. On je objavio i fotografiju na svom profilu, pa napisao "Kraj", te svi slute da je par stavio tačku na svoj odnos.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages

Filip Car i Aleksandra Nikolić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading