ŽESTOKA SVAĐA U ŠIMANOVCIMA: Car napao oca zbog Aleksandre, sve se orilo! (VIDEO)

Autor: P. R.

Zadruga

10.06.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Haos na superfinalu!

Sinoć se u Šimanovcima održalo spektakularo superfinale šeste sezone rijalitija "Zadruga", a kao pobednik izašla je Aleksandra Nikolić, dok je njen verenik, Filip Car, zauzezo visoko četvrto mesto.

Međutim, po izlasku iz Bele kuće, Cara su dočekali snimci njegove izabranice sa bivšem robijašem, diskvalifikovanim Zvezdanom Slavnićem, koji mu očigledno nisu prijali, te je tokom intervjua morao i da se umeša njegov otac, Franjo, koji je zbog očigledno bolne stine vređao novinare i napravio scenu u Šimanovcima.

Nakog izjave za medije, Filip Car je povukao svog oca na stranu, gde su stajali i ostali članovi njegove porodice i besno mu očitao lekciju, zbog koje se sve orilo.

- Ako mi želiš dobro, nema priče! Ćutiš i ne mešaš se, ne praviš mi problem! Znaš koji su oni meni problem, šta je sve pisano o meni, a ti sad praviš haos, ne može tako. Pišu najveće skandale o Aci Lukasu i Ceci, najvećim zvezdama, što ne bi i o meni i nama ovde - drao se Car ispred studija u Šimanovcima, na očevid svih pristunih, dok je njegov otac Franjo zapalio cigaretu i nije progovarao ni reči više.

Podsetimo, Filip Car nedavno je pred kamerama zaprosio svoju devojku, Aleksandru Nikolić, što se izgleda nije dopalo njenoj majci Slovenki, međutim, par je najavio i bebu u skorijoj budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Lale

10.06.2023 17:42

Propade mu deoba prve nagrade

Mixino r.

11.06.2023 03:06

Krompirko se uzvezdio, poredi se sa Cecom i Lukasom?! Pa, iduće godine u ovo doba niko ga se neće ni setiti... I zaslužio je da ode u zaborav i da ga više ne gledamo i ne slušamo, kako nema piva...