CAR PRVI PUT VIDEO KLIP ALEKS I ZVEZDANA: Izgoreo od besa, njegov otac ULETEO i napravio HAOS, skandal u Šimanovcima! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

10.06.2023

04:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama u Šimanovcima, Car nije mogao da veruje svojim očima!

Filip Car je osvojio 4. mesto u "Zadruzi 6", a dok je čekao svoju devojku Aleksandru Nikolić, koja se još uvek nalazi na Rajskom ostvru, obavili smo intervju sa njim. Filip je prvi put dobio priliku da vidi klip Aleks i Zvezdana Slavnića, zbog čega je izgoreo od besa.

Republika

Foto: Republika

 

- Da li je to usporen snimak? Vidi se da poljubac nije u usta i da se izmaknula, tako mi je rekla. Tako da, verujem joj, verujem joj sto posto... Prvi put se susrećem sa tim. Verujte, i da je bio i poljubac, naspram onoga što sam ja radio... Evo, ja tvrdim da nije bio, a i da je bio, zna se šta sam ja radio. Nemojte da me nervirate, ja sam radio gore stvari. Ne morate ništa da mi pokazujete, ja ću da vidim. Neko moli da ga neko zagrli i neko ga zagrli... Dobro, šta. Ja stavljam krivicu na sebe, i za ovo što se njoj prepisuje, kriv sam ja, čak i za neke stvari iz pete sezone - pobesneo je Filip.

Filipov otac Franjo je upao i počeo da vređa, a Car je smirivao situaciju i pravdao ga.

Moj otac to malo lično prihvata, turpijate mi mozak nakon deset meseci - govorio je Car.

Republika

Foto: Republika

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Verona

10.06.2023 05:48

Rogonji je bitan samo lokal na rivi da zaživi😂

Miki

10.06.2023 08:07

Oprostice da bi podelio nagradu sa pobednicom.

Mia

10.06.2023 12:04

I ako ga ne objavit4e, bar čete ga čitati. Ova novinarka je občina lešinarka, koja uživa u tuđoj nesreči. Baš je to neko zanimanje u Srbiji. U svetu su novinari cenjeni u Srbiji novinarčiči za žutu šatmpu.