PLANIRA RAZGOVOR SA CAREVIM RODITELJIMA: Aleksandrina majka besna kao ris zbog Filipa, ne želi ni da čuje za Crikvenicu!

Autor:

Zadruga

08.06.2023

21:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Aleksandre Nikolić, Slovenka, samo razmišlja o susretu sa ćerkom!

PLANIRA RAZGOVOR SA CAREVIM RODITELJIMA: Aleksandrina majka besna kao ris zbog Filipa, ne želi ni da čuje za Crikvenicu!

Foto: ST/Nikola Mutić

Aleksandra Nikolić i Filip Car nedavno su se verili i isplanirali odlazak u Crikvenicu, a njena majka, Slovenka, ni dan-danas ne podržava tu vezu i ne veruje u njihovu ljubav.

Ona je stigla u Šimanovce, na finale Zadruge 6, kako bi dočekala ćerku, iako se još uvek ne zna da li će Aleksandra otići sa verenikom ili porodicom.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

Slovenka je, još jednom, potvrdila da ne prihvata Cara za zeta, ali je naglasila da se sve može promeniti nakon razgovora sa Aleksandrom:

- Kao majka sam ponosna na Aleksandru i očekujem da je vidim na tronu, ako ima pravde. Ja pričam sada o detetu, ne pričam o Filipu. Pozdraviću se sa Filipom, zašto da ne. Šta je trebalo da uradim? Bila mi je blokada u glavi. Sa svima ću se ja pozdraviti, nikakav problem, i sa njegovom porodicom. Ja sve vreme vičem "Vodite me kod mog deteta". Imala sam dve operacije, ali sada sam dobra, valjda ću preživeti. Ne znam ništa sada dok ne porazgovaram sa svojim detetom - rekla je Slovenka.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić

 

- Mene su već zvali u Crikvenicu, ja ne znam ni gde je to - dodala je majka Aleksandre Nikolić.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Djoda

10.06.2023 19:17

To je sebicna majka ,ne misli dobro svojoj cerki kao Marija Kulic

Beba

11.06.2023 08:31

@Djoda - To je brizna majka. Ko nije pravi roditelj, nezna kako je to. Filip, nije neko kome treba da prepusti cerku.