ALEKS VARA CARA?! Stigli neoborivi dokazi, sve se vidi u eksplicitnim SNIMCIMA!

Autor: P. R.

Zadruga

10.07.2023

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otvara se Pandorina kutija, tajni snimci Aleksandre Nikolić otkrivaju Sodomu i Gomoru!

ALEKS VARA CARA?! Stigli neoborivi dokazi, sve se vidi u eksplicitnim SNIMCIMA!

Foto: YouTube/Printscreen

Šokantni dokazi da Aleksandra Nikolić, pobednica šeste sezone rijalitija "Zadruga", navodno vara dečka Filipa Cara, su spremni i čeka se pravi trenutak da se oni obelodane. Naime, kako otkriva dobro obavešteni izvor, podrška jednog od bivših zadrugara došla je u posed neoborivih dokaza koji će promeniti ovu vezu.

- Čuo sam da je podrška jednog bivšeg zadrugara koji je bio jako blizak sa Aleksandrom spremila puno stvari koje će promeniti njenu vezu sa Filipom. U pitanju su neoborivi dokazi - video snimci i poruke. Oni kažu da imaju sve i spremni su da to sve proslede Caru kako bi mu otvorili oči. Nemaju oni ništa protiv njega, već im je jako krivo kako se Aleksandra predstavlja u javnosti. Oni su stupili u kontakt sa nekim momkom koji tvrdi da ima poruke i snimke da je bio intiman sa Aleks. Kaže da su snimci jako sveži i da će to baciti potpuno novo svetlo na sve! I taj dečko koji će dostaviti snimke nije anoniman. Čujem da pregovora za "Zadrugu 7". Nije on baš javnosti nepoznat, a glavni adut za ulazak u rijaliti će mu biti upravo sve to što je imao sa Aleksandrom - priča izvor u jednom dahu za Skandal, te nastavlja:

Republika

Foto: St/N. Pančić, E-stock

Filip Car i Aleksandra Nikolić

- Nije prvi put da se Filipu dostavljaju raznorazne poruke, prepiske, ali on nikada nije verovao u sve to što dobija. Šta je sada u pitanju ostaje nam da vidimo, ali kako stvari stoje i kako izvori pričaju, nimalo nije naivno. Kažu da su u pitanju vrlo eksplicitni snimci i poruke. Poruke i mogu da se namontiraju lako, ali šta ćemo sa snimcima... Nije u pitanju samo tonski zapis, već i video zapis i tu se vidi sve! Ne znam kako će se Aleks od toga oprati i da li će joj Car preći preko toga, ali kakve je naravi, sumnjam u to - završava izvor za pomenute medije.

Republika

Foto: Printscreen/Zadruga

Filip Car i Aleksandra Nikolić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Snezana

10.07.2023 16:51

Koja ljubomora na njihov odnos, to je strasno. Gluposti! Ona njega bas voli to se vidi.

Nensi

11.07.2023 14:44

@Snezana - Koje gluposti, izmisljanja, ne znate vise sta bi samo da ih razdvojite.Filipe i Aleksandra volite se jos vise.

Daka

17.07.2023 21:54

Sve može da se namontira pa i snimak. Može samo glup čovek da poveruje taj koristi navodni snimak kako bi ušao sa pričom u zadrugu. E bas takve treba ignorisati.