"NIKO PORED MENE NIJE STVARNIJI OD TEBE": Potresne reči majke ubijenog Dalibora Todorovića

Autor:

Hronika

26.05.2024

20:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz njenih poruka jasno se oseća težina bola koji nosi svakodnevno.

"NIKO PORED MENE NIJE STVARNIJI OD TEBE": Potresne reči majke ubijenog Dalibora Todorovića

Foto: Facebook

Danijela Vujić, majka Dalibora Todorovića, koji je tragično preminuo u masakru u Duboni, izražava svoju neizmernu bol putem društvenih mreža, gde deli potresne poruke posvećene svom sinu. Njene reči odražavaju duboku tugu i očaj koji oseća majka suočena s nenadoknadivim gubitkom.

Iz njenih poruka jasno se oseća težina bola koji nosi svakodnevno. Ona izražava kako joj često ponestane snage za sve, želeći samo da bude sama sa svojim osećanjima. Tuga koju oseća nepodnošljiva je, znajući da više nikada neće videti svog sina.

Danijela opisuje kako neprestano misli na svog sina, često se smejajući dok razgovara s njim u svojim mislima. Iako nije tu, on je prisutan u njenim sećanjima i mislima, čineći njegovo odsustvo gotovo nepodnošljivim.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Majka Dalibora Todorovića pala u nesvest

Njene reči odaju bol koji je teško izraziti, svedočeći o dubini majčinske ljubavi i gubitka koji je neprevaziđen. U isto vreme, osuđuje se počinilac ovog strašnog zločina, Uroš Blažić, protiv kojeg je podignuta optužnica, a očekuje se da mu bude izrečena maksimalna kazna od 20 godina zatvora.

Foto: ST/Nikola Mutić

Umrlica

- Dođe mi tako, pa izgubim snagu za sve. Poželim da se osamim, da ćutim danima, da plačem, ili da vrištim. Samo da me niko ništa ne pita, da nikome ništa ne moram da objašnjavam. Dođe mi tako pa mi se sve skupi, i onda nešto u meni eksplodira i niko na svetu nije "prav". Niko mi ne treba. Niko me ne voli. Niko me ne razume. Dođe mi tako, pa izgubim snagu za sve, a moram da progutam i da radim ono što najviše mrzim: Da glumim da sam dobro iako se u meni sve na pola cepa od očaja i bola - objavila je na svom profilu skrhana majka.

- Kunem ti se, hiljadu puta pomislim na tebe u jednom danu. I bar deset puta se nasmejem, pričajući sa tobom u mojim mislima. Nisam luda, bar mislim da nisam. To te samo zamišljam u svojoj sadašnjosti, jer nisi tu. A opet, jesi.. I niko pored mene nije stvarniji od tebe... - objavila je neutešna majka Dalibora Todorovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading