VAPAJ MAJKE UBIJENE DECE LEDI KRV U ŽILAMA: Uroš Blažić joj oduzeo sve što ima, njene reči kidaju dušu!

Autor:

Hronika

24.05.2024

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Urošu Blažiću sudiće se u Specijalnom sudu u Beogradu

VAPAJ MAJKE UBIJENE DECE LEDI KRV U ŽILAMA: Uroš Blažić joj oduzeo sve što ima, njene reči kidaju dušu!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Printscreen/Youtube/Republika Hronika

Masovni ubica Uroš Blažić, koji je 4. maja izvršio stravičan masakr i usmrtio 9 mladih ljudi i ranio još 12, juče se prvi put susreo sa porodicama žrtava, kada je u pratnji velikog broja stražara doveden iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija u Viši sud u Smederevu.

Roditelji ubijene dece pre samog suđenja nisu mogli da sakriju bes, tugu i bol koja su osećali znajući da će ugledati ubicu svoje dece. Nakon što su uvedeni u sudnicu, dogodio se incident kada su roditelji žrtava nasrnuli na Blažića, nakon čega je u pratnji zatvorske straže izveden, a roditelji i porodica ubijene dece su otrčali za njima.

Zorica Panić u jednom trenu ostala je bez oba deteta Milana i Kristine, jedina dva blaga koja je imala. Ona je do detalja objasnila šta se dešavalo u sudnici, pa objasnila kako je šaržer završio u njenim rukama.

Svi smo skočili na njega, otac nije ušao još u tom trenutku, lomili su se stolovi, ovo je mučenje, nije suđenje. Šaržer je ispao nekom od čuvara. Zločinac nas nije gledao, gledao je u pod, ušao je pognute glave - dete hrabrost. Deset metaka je ispalio u mog sina, a osam u moju ćerku i sad mu se sudi, njemu samo doživotno i doviđenja. Pun je kombi onesvešćenih majki - rekla je vidno potresena Zorica Panić.

Inače, u sudnici su se vrlo glasno čule psovke i pretnje koje su roditelji ponavljali odmah po izlasku Blažića, ubice i njegovog oca. Policija ih je sprovodila trčeći sa njima ka pritvoru u sklopu sudske zgrade. Uz povike "Ubiću te, majku ti j... monstrume" čuo se i jak prasak.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Draga

24.05.2024 12:23

Pretužno, neprebol. Razumljiv postupak oštećenih roditelja.