ANELI PREKRŠILA DOGOVOR, OVO ĆE JE DEBELO KOŠTATI: Procurilo u JAVNOST sve ono što je starleta krila od Janjuša!

Autor:

Zadruga

20.12.2023

04:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić pokazala pravo lice!

ANELI PREKRŠILA DOGOVOR, OVO ĆE JE DEBELO KOŠTATI: Procurilo u JAVNOST sve ono što je starleta krila od Janjuša!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Rijaliti takmičarka Aneli Ahmić je nedavno postala tema broj jedan u javnosti nakon što su isplivali detalji njenog dogovora pre ulaska u rijaliti "Elita". Prema informacijama koje su procurile u javnost, Aneli je imala dogovor sa svojom sestrom Sitom da ne ulazi u vezu u rijalitiju. Sita je istakla da njihov stav nije bio usmeren protiv Anelu i Janjuša, već je bio opšti princip koji su imali prema svim vezama u rijalitiju.

Danas je konačno potvrđeno da su Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš stavili tačku na svoju burnu vezu koja je bila predmet brojnih spekulacija. Janjuš nije krio iznenađenje ovom odlukom, s obzirom na to da je Aneli prethodno izrazila želju za pauzom ili raskidom. Mnogi su pretpostavljali da je Aneliova odluka povezana sa Anđelom Rankovićem, ali nema zvaničnih potvrda ove spekulacije.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš

 


U vezi sa ovom temom, javnosti se obratila i Anelina sestra Sita, koja je otkrila detalje njihovog dogovora pre ulaska Aneli u rijaliti. Sita je istakla da Aneli zna da njih dve ne podržavaju veze u rijalitiju, te da je bila razočarana Anelinim postupkom. Ipak, naglasila je da je njihov stav bio opšti princip koji se odnosio na sve veze u rijalitiju, a ne specifično na vezu Aneli i Janjuša.

Mislim da je ona sada u pod stresom zbog nas, pošto nije ispoštovala dogovor koji smo imali. Jednostavno, ona zna da mi ne podržavamo nikakvu vezu u rijalitiju, ali je ponelo. Ne želim da se pogrešno protumači, jer ja iskreno mislim da su se oni baš zavoleli i uopše taj naš stav, što mi ne podržavamo, nije vezan za Janjuša - tako bismo reagovali da je bilo ko u pitanju - rekla je Sita za "Pink".

Foto: ST/Dragan Kadić, pixabay.com, youtube.com/In Production Official, Shutterstock

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš

 


Iako je raskid Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša izazvao brojne reakcije u javnosti, detalji dogovora pre ulaska u rijaliti i Anelin odluka da prekrši taj dogovor, dodatno su razbuktali interesovanje medija i publike. S obzirom na burnu prirodu njihove veze, ostaje da vidimo kakav će epilog imati ova ljubavna priča iz rijalitija "Elita".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading