ANELINA PORODICA BESNA KAO RIS ZBOG NJENE VEZE SA JANJUŠEM: Ostala bez podrške najbližih, ova odluka skupo ju je koštala!

Autor:

Zadruga

06.12.2023

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anelina sestra se oglasila, pa jasno stavila do znanja da ne podržava njenu vezu sa Janjušem.

ANELINA PORODICA BESNA KAO RIS ZBOG NJENE VEZE SA JANJUŠEM: Ostala bez podrške najbližih, ova odluka skupo ju je koštala!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tema koja od početka najgledanijeg rijaliti programa ''Elita'' intrigira ceo Balkan jeste odnos Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša. Ovaj par je krio svoje emocije i svoj odnos predstavljao kao drugarski, ali izgleda da je juče eksplodirala bomba emocija.

Naime, njih dvoje su celu noć proveli u poljupcima i zagrljajima, sve je pucalo od strasti. Tim povodom oglasila se Anelina sestra, Sita Ahmić, koja je pokazala vrlo jasan stav kada je ovaj par u pitanju.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

 

 

Ona ne želi ni da čuje za Janjuša i smatra da je njena sestra donela pogrešnu odluku, koja će joj se obiti o glavu:

- Ne podržavam - jasno je rekla Sita za Pink.rs.

Republika

Foto: youtube.com/In Production Official

 

 

Nije jasno zašto je Sita protiv njihove veze i zašto joj se Janjuš ne dopada, a kako i sama govori, ne veruje da će se to ikada promeniti.

Da podsetimo, Janjuš je mnogo puta u rijalitiju naglasio da više neće sebi dozvoliti se*sualne odnose pred kamerama, pa ne znamo da li će zbog Aneli pogaziti svoju reč ili će ipak stati iza onoga što je odlučio, s obzirom da je tek nedavno izgladio odnose sa svojom bivšom suprugom, Enom.

Takođe, Ena je ispratila Janjuša u Elitu, zbog čega su mnogi shvatili da su oni i dalje zajedno, a spekulisalo se i da je Ena trudna, te da će Janjuš postati otac po drugi put. I dalje nije poznato da li je sada Aneli u ulozi ljubavnice ili zvanične devojke, ali se čini da Ahmićeva ne mari za to i da joj je važno samo da bude pored Janjuševića. U svakom slučaju, oni trenutno uživaju zajedno, a koliko će mir potrajati - ostaje nam da ispratimo u nastavku rijalitija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Index

06.12.2023 16:20

Sita je apsolutno u pravu.Nije usla u rijaliti da trazi ljubav ,nego da zaradi novce za malu.Izigrala je Situ i majku ,ostavila im dijete na brigu ,dok ona tulumari i pokazuje najlosiju sebe.Sita se bori za Noru jer je svjesna da Austrijanac moze uzeti malu kada pozeli, nakon Anelinih opijanja na tv.Sita svaka cast !