JANJUŠ KAO NIKAD OBRUKAO PORODICU: Vaćari Aneli kao razuzdani tinejdžer, ovako NIJE BILO ni sa Majom!

Autor:

Zadruga

06.12.2023

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sad je i zvanično, bivši košarkaš ima devojku u rijalitiju!

JANJUŠ KAO NIKAD OBRUKAO PORODICU: Vaćari Aneli kao razuzdani tinejdžer, ovako NIJE BILO ni sa Majom!

Foto: youtube.com/pink.rs

Sinoć je u rijalitiju “Elita” održana još jedna žurka na kojoj su za atmosferu bili zaduženi Nada Topčagić i DJ Neba. Kako se utorkom uvek dese neka neočekivana dešavanja, tako je bilo i sinoć, a na društvenim mrežama najviše se komentariše ponašanje Marka Janjuševića Janjuša i Aneli Ahmić

Naime, njih dvoje su juče tokom dana zakopali ratne sekire nakon nekoliko dana provedenik bez komunikacije, zbog gnusnih reči koje su jednom drugom izgovorili. Otkako su stavili tačku na probleme koji su imali, oni su nikad prisniji i pred svima razmenjuju nežnosti, a na žurci su im popustile kočnice, pa su otišli korak dalje. 

Naime, njih dvoje su se do sad uvek tajno ljubili i radili intimne stvari da drugi to ne vide, ali su sinoć odlučili da svima pokažu kako stoje stvari, pa su se dohvatoli kao da dutra ne postoji i strastveno vaćarili i ljubili.

Takičari “Elite” su ostali u šoku, ali i ljudi na drutštvenim mrežama, koji komentarišu da je ovo najveći blam bivšeg košarkaša jer ovako otvoren nije bio ni u odnosu sa Majom Marinković, niti se javno ljubio pred cimerima i kamerama. 

Iako su nakon ovih scena Janjuš i Aneli imali sukob zbog njene ljubomore, uspeli su da se pomire, pa su u krevetu nastavili još jačim tempom da razmenjuju nežnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Bas

06.12.2023 09:19

Fuj! Odvratni su,posebno on. Price o jedinoj Eni, o obozavanoj kćeri je zakopao. I one za uvek treba njega da opisu. Zlo,pokvareno i laži je je očigledno , ovoe bruke ne gledam,ali kroz vaše prikaže saznajem . Odvratni, ružni, nepismeni,propali košarkaš je bruka za njegove, navodno, najmilije. Jos jedno OGROMNOJ!