SITA AHMIĆ RASKRINKALA ASMINA DO KOSKE! EVO kako je muljao sa parama i o kojim kreditima je reč!

Autor:

Zadruga

26.05.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On nije hteo da radi. Čovek se nije javio, kad god želi DNK, ja ću Noru dati, nema potrebe da on zove moju mamu i sa njom mulja, rekla je ona.

SITA AHMIĆ RASKRINKALA ASMINA DO KOSKE! EVO kako je muljao sa parama i o kojim kreditima je reč!

Foto: printscreen/facebook, tiktok.com/printscreen

Sestra učesnice Elite Aneli Ahmić, Sita Ahmić, ponovo je razvezala jezik o bivšem partneru svoje sestre, sa kojim nije u dobrim odnosima, pa je sada pričala na temu kredita i o malverzacijama koje je radio Asmin Durdžić. Naime, Sita kaže da je Asmin po emisijama lagao za mnoge stvari, te i da je spremna da pravdu što pre zadovolji.

Foto: Alfa TV Printscreen, youtube.com/Zadruga Official, Instagram

Sita Ahmić i Asmin Durdžić

 

Varao je državu godinama, 12 godina, pa je varao ljude. Podigao je kredit na firmu,dok je firma bila na Aneli. Znam da je uzeo novac na kamatu, zavalio je ljude za raznorazne malverzacije. Bilo je jedno vreme velika suma novca kod njega u rukama, a sada je potrošio. On je sada u problemu, ja ću samo sa strane da gledam i da uživam - počela je Sita, pa je dodala: 

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić

 

- On nije hteo da radi. Čovek se nije javio, kad god želi DNK, ja ću Noru dati, nema potrebe da on zove moju mamu i sa njom mulja. Ne mora on da me kontaktira ima on ljude, ali evo ja ga pozivam da vrlo rado uradimo DNK test. Njemu ništa nije sveto, jer se i svoje krvi želi odreći. On ima sin, na korak sam do toga da saznam sve, nije lako doći do toga sve. Ovo se završaava za mesec dana i njega više nigde neće biti. On želi samo da bude u medijima, koja normalna žena želi da bude sa njim posle svega. Sve što taj čovek plasira i priča po emisijama nema veze sa istinom. Saznaće se šta je prava istina, ja se odavno borim za to. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading