JANJUŠ KRIJE NEIZLEČIVU BOLEST: Život je promenio iz korena, zbog OVOGA je odustao od košarke!

Autor:

Zadruga

18.12.2023

14:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš krije veliku tajnu!

JANJUŠ KRIJE NEIZLEČIVU BOLEST: Život je promenio iz korena, zbog OVOGA je odustao od košarke!

Foto: printscreen/RTVPink

Pre nego što je postao rijaliti učesnik Marko Janjušević Janjuš bio je uspešni sportista, odnosno košarkaš. Međutim, kako je priznao za medije, uoči ulaska u prvu sezonu Zadrugu, on je morao da ostavi sport zbog retke i neizlečive bolesti koju ima. 

Naime, Janjuš ima problem sa šakama, a s obzurom na to da u košarci šake imaju jako bitnu ulogu, on nije mogao da nastavi da se bavi ovim sportom. Janjušević je svojevremeno ispričao da on ne može u potpunosti da ispravi šake, ali i da ih savije onoliko koliko bi to trebalo.  

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić i Janjuš

 

Ova bolest je jako retka i neizlečiva. Međutim, sa njom može da se živi i ne umanjuje kvalitet života, ali zato umanjuje sportske sposobnosti, što je Janjuš video na svom primeru. Međutim, to njega ni u jednom trenutku nije demoralisalo. On je tu bolest dosta krio od javnosti, nije želeo da bude žrtva, ali svakako pre nego što je postao učesnik prvo rijalitija, piše Skandal. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić i Janjuš

 

On je ispričao sve o tome ne predstavljajući sebe kao žrtvu i kao nekoga koga treba ljudi da sažaljevaju već naprotiv. Janjuš za sve vreme učešća u rijalitiju do sada nikome i ništa nije o tome pričao, ali je za Skandal potvrdio da ima tu bolest, ali da sa njom nastavlja da živi najnormalnije. Nadamo se da mu to u odnosu sa Aneli Ahmić neće ni najmanje smetati. 

Ostaje nam da vidimo kako će se njihov odnos u narednom periodu odvijati, budući da su imali vrlo turbulentne situacije. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading