STANISLAV POSLE SVEGA PRESEKAO! MAJA NI NE SLUTI ŠTA JOJ SE SPREMA! NOVI HAOS U NAJAVI U ELITI!

Autor:

Zadruga

26.05.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šta mi napravi ona ovde pred svima, ja ću njoj duplo. Neću je spominjati, a na njoj je sve ostalo, pričao je Krofak.

STANISLAV POSLE SVEGA PRESEKAO! MAJA NI NE SLUTI ŠTA JOJ SE SPREMA! NOVI HAOS U NAJAVI U ELITI!

Foto: RTV PINK printscreen

Učesnici Elite Maja Marinković i njen sada već bivši dečko Stanislav Krofak napravili su karambol na imanju tokom svađe, pa je moralo da se umeša i obezbeđenje, a sada je Stanislav rekao da pored starlete ne vidi svetlu budućnost. Stanislav je pričao u Eliti da je bolje da se kloni Maje, a ona to još uvek ne zna, tako da će biti veselo ako bude gledala snimak razgovora.

- Maja će plakati svaki dan - rekao je Mića.

Foto: RTV PINK printscreen

Stanislav Krofak

 

- Šta mi napravi ona ovde pred svima, ja ću njoj duplo. Neću je spominjati, a na njoj je sve ostalo. Video sam da nije normalna. Ja sam se uverio u to. Ne vidim budućnost pored nje. Ne želim nekog pored koga moram da mislim šta pričam i na koji način. Nema tu budućnosti sa njom, moram što pre da presečem - kazao je Stanislav.

Foto: TV Pink/printscreen

Stanislav Krofak i Maja Marinković

 

Podsećamo, učesnica Elite Maja Marinković ne može da se smiri nakon svađe i tuče sa dečkom Stanislavom Krofakom, pa ceo dan plače i priča kako ne može da veruje dokle je sve otišlo. Njoj je odmah prišao Lepi Mića kako bi je tešio, ali je jedva uspevao u tome.

- Problem se naporavi u sekundi, a rešava se danima. Smiri se, ajde - rekao je Mića.

Mićo, ništa ne valja što uradim. Ne znam šta mi se dešava u poslednje vreme. Haos mi je u glavi, haos mi je u životu - kazala je Maja.

- Biće sve okej, samo se smiri i izluftiraj. Ne možeš tako za sve stvari da reaguješ impulsivno. Treba valjda nekad i da se smiriš, pa da nešto kažeš ili napraviš sledeći potez - rekao je Mića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading