STANISLAV URNISAO ŠA! Evo šta je analizirao, a vezano je za njegovu vezu sa Mionom Jovanović!

Autor:

Zadruga

26.05.2024

23:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od sebe je napravio bruku, a svi znamo zbog čega, pričao je Krofak.

STANISLAV URNISAO ŠA! Evo šta je analizirao, a vezano je za njegovu vezu sa Mionom Jovanović!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Stanislav Krofak, poznati "analitičar ponašanja" učesnika rijaliti programa, nedavno je dao svoje mišljenje redom o takmičarima popularnog šoua. Njegova analiza otkriva dublje motive i osobine učesnika, a posebno je zanimljivo šta je otkrio o Nenadu Aleksišu Ša, kog nimalo nije štedeo. 

- Neki dobro izgledaju, neki dobro komentarišu, a neki vode igru, kao što su Đedović i Mića. Imaš četvoro, petoro, koji su se dobro pokazali, ostali ovde samo sede. Imaš Ša koji je napravio sam od sebe bruku zbog veze sa Mionom Jovanović, a Slađa je samo da joj se smeješ. Ti si lepa, lepo izgledaš, možeš i da napraviš neki karambol. Ja neću da se derem ovde i dižem glas na sve. Matora ima takav glas, dobro komentariše - kazao je Stanislav cimerima u dvorištu, pa je nastavio: 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša

 

Đedović prikuplja informacije od učesnika, može skoro svaki odnos sa uništi ako poželi. Bebica je pravi kreten. Ivan je vrhunski komentator, sam za sebe. Miljana ima neke svoje bubice, ali šta da se radi, na nju smo navikli.

Foto: TV Pink/printscreen

Stanislav Krofak i Maja Marinković

 

Podsećamo, učesnici Elite Maja Marinković i njen sada već bivši dečko Stanislav Krofak napravili su karambol na imanju tokom svađe, pa je moralo da se umeša i obezbeđenje, a sada je Stanislav rekao da pored starlete ne vidi svetlu budućnost. Stanislav je pričao u Eliti da je bolje da se kloni Maje, a ona to još uvek ne zna, tako da će biti veselo ako bude gledala snimak razgovora.

- Maja će plakati svaki dan - rekao je Mića.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading