SITA AHMIĆ UŽIVO OSUDILA ROĐENU SESTRU: Dala rok trajanja vezi sa Janjušem, Aneli OCRNILA zbog uvreda na Enin račun!

Autor:

Zadruga

08.12.2023

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sita Ahmić se uključila u emisiju "Pitam za druga", te otkrila da ne podržava Anelinu sestru sa Janjušem!

SITA AHMIĆ UŽIVO OSUDILA ROĐENU SESTRU: Dala rok trajanja vezi sa Janjušem, Aneli OCRNILA zbog uvreda na Enin račun!

Foto: ST/Dragan Kadić, pixabay.com, youtube.com/In Production Official, Shutterstock

Sita Ahmić, Aneli Ahmić, Janjuš

Sita Ahmić, rođena sestra takmičarke "Elite" Aneli Ahmić, koja je nedavno stupila u vezu sa Markom Janjuševićem Janjuš. Kako je Sita na samom početku istakla, znala je da će se Aneli pomiriti sa Janjušem, ali nije želela da se to dogodi.

- Bolje sam, mnogo bolje nego pre mesec dana. Aneli se ponovo smirila. Ništa se nešto posebno nije promenila, osim što je gledamo sad u ljubavi. Jako nam je čudno sve to, nikako da se naviknemo na to. Ja sam znala da će se pomiriti, ali sam se nadala da neće. Ja sam pre gledala "Zadrugu", ali sam znala Janjušev profil. Videla sam u Aneli da će preći preko toga. Ono je grozno što je rekla za Janjuševu bivšu suprugu. Nikad ne treba da uključuje porodicu. Ja koliko sam ispratila, Janjuš nas nije izvređao kao porodicu, ali je nju najstrašnije izvređao, što nas je povredilo - istakla je Sita.

Republika

Foto: printscreen/RED TV

Telefonsko uključenje Site Ahmić

- Kažu da su se do sada poljubili možda 25.000 puta, deluju kao zaljubljeni tinejdžeri. Da li je vaša porodica za tu vezu ili ne? - upitala je voditeljka Anastasija Buđić.

- Prvo, to javno ljubljenje mi je smešno i bezveze. Prvo bih joj to rekla. Oboje imaju preko 30 godina i decu. Deluju zaljubljeno i jesu. Ali mi ne podržavamo. Prvo, vezu u rijalitiju. A drugo, videlo se iz njihovih postupaka da su jako konfliktni. Ja smatram da takav profil muškarca nije za nju, ali eto, možda ćemo se iznenaditi - dodala je Anelina sestra, pa otkrila da li je Ahmićeva uvek bila ljubomorna i posesivna:

- U prirodi jeste ljubomorna, ali nikad nije bila ovako ljubomorna. Ali opet, postoji neki razlog, radio joj je svakakve stvari iza leđa, flertovao sa devojkama koje su i dalje u toj kući. Nije logično, ali je logično, da tako kažem. Kao deca su. Ja mislim da od toga nema ništa kad izađu iz rijalitija. Aneli je vreme da ima nekog stabilnog muškarca, ali opet čuda mogu da se dese. Neću ništa crno da govorim, ali tako razmišljam. 

Republika

Foto: printscreen/RED TV

Telefonsko uključenje Site Ahmić

- On je dobio stik od vas, rekao je da nikad skuplji nije dobio, to je shvatio kao da odabravate vezu - prokomentarisala je voditeljka.

- Ja sam njoj kupila muški stik, jer muški stikovi duže traju - odgovorila je Sita.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading