AJFONKA NA UDARU MARINKOVIĆA: Taki ocrnio Majinu bivšu drugaricu, pa podržao ćerku u NOVOJ PRELJUBI!

Autor:

Zadruga

08.12.2023

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taki smatra da bi Maja lako mogla da razvede rvača Aleksu Erskog!

AJFONKA NA UDARU MARINKOVIĆA: Taki ocrnio Majinu bivšu drugaricu, pa podržao ćerku u NOVOJ PRELJUBI!

Foto: ST/Dragan Kadić, ATA Images/Antonio Ahel, Instagram.com

Takmičarka "Elite" Maja Marinković juče je u emisiji "Pitanja gledalaca" saznala šta je njena bivša drugarica Tijana Ajfon govorila o njoj u emisiji "Pitam za druga", nakon čega se oglasio Majin otac Radomir Marinković Taki. Kao i Maja i on je izjavio da ne želi da daje na važnosti "nebitnim osobama".

- Ne mislim ja ništa, ne dajem nebitnima na važnosti - kratko je poručio Taki.

Republika

Foto: Republika/Nikola Mutić

Tijana Ajfon, Maja i Taki na sahrani Majinog dede

Marinković se osvrnuo na situaciju Miljane Kulić i Nenada Macanovića Bebice.

- Ma to je meni sve smešna igrica, davno sam ja prešao tu igricu, ja rijaliti pratim pet godina. Sve to je fejk, možda se njemu Teodora svidela, ali od tog posla nema ništa, ona je njemu više puta rekla da nije njen tip - dodao je on za "Pink.rs", pa se osvrnuo i na odnos Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša:

- Ma to je sprdnja to je sve fejk, do juče su jedno drugom govorili najstrašnije stvari. I Maji je pričao da je voli najviše na svetu. On je poslednji model Božje nakaze.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš i Aneli

Učesnici rijalitija spekulišu da će Maja pokušati da osvoji oženjenog rvača Aleksu Erskog, koji se u Belu kuću uselio sa suprugom Elicom Erski.

- Ako Maja pucne prstom, ode i taj brak. Ko Maji može da odoli tamo?! Ona je bomba - zaključio je Taki.

Podsetimo, Maja je u jednoj emisiji otkrila da Aleksu poznaje još iz školskih dana, a onda je pohvalila njegov fizički izgled.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić, youtube.com/pink.rs

Maja i Aleksa

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Sta reci sem….

08.12.2023 10:32

....kako sejes tako i zanjes! Dosli losi potezi Marinkovica na naplatu ,a Maji ce tek. I sama zna da kaze - karma je kucka …..

ISTINA

08.12.2023 11:02

bravo sve lepo receno

wall

08.12.2023 12:53

Kakav otac takva ćerka. Maju nije imao ko da vaspita a da je otac javno podržava u rasturanju brakova to je već bolesno. Ko je Maja? Izoperisana i to jako ružno. Nju niko ne shvata ozbiljno. Tata je veliča ali ako je najbolja kao što kaže što je neće Filip Car nego čeka dete sa Alex. Koliko je samo Car isponižavao i koliko ga je molila da bude sa njom ali džabe. Mislim da je tati najpametnije da je vodi kod doktora da leči polnu bolest koju ima a ne da prenosi na mnogobrojne partnere. Bilal se i dalje seća sutlijaša koji joj curi...