PRODUKCIJA OTVORILA OČI TEODORI BALZAK: Nakon diskvalifikacije isplivala istina, Bukilić ISPIPAO INTIMU Maje Marinković!

Autor:

Zadruga

08.12.2023

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša robijašica obelodanila sve detalje koje joj je govorio Nikola o odnosu sa atraktivnom starletom!

PRODUKCIJA OTVORILA OČI TEODORI BALZAK: Nakon diskvalifikacije isplivala istina, Bukilić ISPIPAO INTIMU Maje Marinković!

Foto: TV Pink, ATA Images

Sinoć je u emisiji "Gledanje snimaka" Teodora Balzak dobila bolan šamar realnosti. Naime, jedan od priloga koji je sinoć bio pušten bila je komiplacija odnosa Maje Marinković i Nikole Bukilića. Teodora se u periodu njihovog muvanja trudila da beži od prisnih scena i da na sve načine izbegava da se suoči sa njihovim flertom, ali joj je tokom prethodne noći sve bilo ekranizovano.

Teodora nije mogla da sakrije razočaranja na svom licu, što je i priznala čim je od voditelje Ivane Šopić dobila reč da otkrije kako se oseća nakon svega što je imala priliku da vidi na malom ekranu. 

- Ovo je njegova sramota, sve te njegove suze kojih sam se nagledala, zakletvi i reči... Gledala sam i gadilo mi se. Okrenuo mi je leđa i prodao me je za dva dinara. Nisam znala ove detalje. Sramota me je ovo kada vidim. Ne mogu da joj zamerim jer ona i ja nismo nikakve drugarice - govorila je Teodora Balzak, nakon čega je reč dobila i Maja koja je nahvalila Nikolu i pred svima priznala da između njih jeste bilo simpatija i flerta, ali da nije imala nameru da sa njim uplovi u bilo kakav ljubavni odnos. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Teodora Balzak Elita

- Da, mi smo imali blisko druženje, samo što sam ja neko ko se ogradio od toga da će ući u bilo kakav odnos, ali ja nemam loše mišljenje o njemu. Mlad je on još uvek momak, ima tešku životnu priču, ali ne znači da je ispao dobar prema Teodori. Kada sam videla da sam ja razlog zbog čega se on ogradio od Teodore, ja sam rekla: "Čekaj, možda bi i mene to snašlo sutra" - govorila je Marinkovićeva. 

Teodora je nakon toga obelodanila detalje koje joj je Nikola govorio o svom odnosu sa Majom, pa priznala da joj se zakleo kako je sa Majom imao više od prijateljstva i kako joj je priznao da su imali intimne dodire.  

- Rekao mi je da su imali intimni dodir, misli na nešto ispod jakne. Nije moja stvar niti me to zanima. On je meni rekao: "To i to sam uradio, što bi ona meni to pustila?! Mogao sam da budem sa njom da sam hteo - govorila je Balzakova, a Maja je te navode demantovala i rekla kako se između njih desio samo poljubac koji je bio na pola usta. 

- Ne, nismo imali intimni dodir. Jedina stvar koja je bila ovde na garnituri. Niko me nije dodirnuo niti će, dok ja ne odlučim - pravdala se Maja.

- Lizao ti vrat u diskoteci i da je bio neki dodir - dodala je Teodora.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Teodora Balzak i Maja Marinković Elita

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
MINA

08.12.2023 11:04

ma maja je jedna teodora je odron