MENSUR ZARIO PRIJATELJICI NOŽ U SRCE: Istina se saznala uživo u programu!

Autor:

Zadruga

08.12.2023

02:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić priznala koliko ju je Mensur Ajdarpašić rozočarao!

MENSUR ZARIO PRIJATELJICI NOŽ U SRCE: Istina se saznala uživo u programu!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Takmičarka "Elite" Miljana Kulić je u dnevnom izdanju emisije "Pitanja gledalaca" dobila intrigantno pitanje vezano za njen odnos sa ostalim učesnicima rijalitija.

- Miljana, ko se sve zbog višeg cilja druži sa tobom? - glasilo je pitanje koje je pročitala voditeljka Maša Mihailović.

- Sve vidim i sve mi je jasno. Kada se smeškaju, sve vidim. Slađa Poršelina - krenula je Miljana, pa pojasnila zašto se razočarala u Slađu:

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miljana Kulić

- Kada sam ja predstavljala da imam emocije prema Balvanu (Zoli), ona je ustala i rekla: "Meni je donosio kafu i doručak u krevet" i smeškala mi se. Kada sam se posvađala sa Nenadom, drugi dan je otišla da sedne na njegov kvad. Mislim da je ona moj, Majin i Stanijin fanatik - istakla je Kulićeva, pa ocrnila Mensura Ajdarpašića:

- Najveće razočaranje mi je ovaj gmaz, on je ustao i rekao: "Ostavljam Miljanu i šaljem Zolu, bolji sam sa njom" i ćao... Ja sam očekivala da će da kaže šta mu smeta kod mene, a to je Mensur Ajdarpašić - priznala je takmičarka "Elite".

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miljana Kulić i Janjuš

Marko Janjušević Janjuš je ustao, kako bi odbranio svog prijatelja Lazara Čolića Zolu.

- Ja ne mogu da kažem da nju Zola nije voleo, to je fenomen - rekao je Janjuš.

- On zna da mene Zola koristi, ja znam da je on na mojoj strani. Setite se kada je Terza rekao da mu je Zola odmahnuo rukom kada je bila reč o ljubavi prema meni, već je rekao da je sve to koristi - istakla je Kulićeva.

- Meni on nikada nije rekao da je sa tobom iz koristi, jer kada bi mi on to rekao da je bio sa njom iz koristi, on za mene ne bi bio nikakav čovek - dodao je bivši košarkaš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading