OTKRIVENO KO SU SKRIVENI GEJ UČESNICI ELITE! Jedan pobesneo: Neću da dajem svoj polni organ SMEĆARKAMA!

Autor:

Zadruga

07.12.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takmičari "Elite" raskrinkali cimere, došlo do haosa!

OTKRIVENO KO SU SKRIVENI GEJ UČESNICI ELITE! Jedan pobesneo: Neću da dajem svoj polni organ SMEĆARKAMA!

Foto: Ata Images, Shutterstock

Voditeljka Maša Mihailović ušla je u "Elitu", kako bi se nastavila emisija "Pitanja gledalaca", a prvo pitanje izazvalo je haos. Bilo je upućeno Miljani Kulić, a ticalo se seksualne orijentacije učesnika Nikole Gačića i Nikole Jovanovića.

- Bravo, Miksi, provalila si Nemanju i Brku - pročitala je Maša.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miljana Kulić

- Što se tiče Nemanje Gačića, stojim pri svom stavu. To je moje mišljenje, da je momak latentni gej, ali on je pokvarena p*derčina. Spreman je na svet otkad je meni obio kofer, mene je sramota da ponovim neke reči. Ženomrzac je, vozi rolere po Kotežu, češka žene i plete im kikice. Šatro je sa Jovanom pevačicom, a zapravo je hteo da opere svoju seksualnost. Setila sam se da je o svojoj supruzi na početku govorio sve najgore. Što se tiče Nikole Jovanovića, Uroš ga je prepoznao, ja imam taj njuh da namirišem. On mi je jako drag, a to što je gej opredeljenja, to mene ne remeti - istakla je Miljana.

- Gej je skroz okej, nema tu problema. Ja bih rekla latentni homoseksualac, to je za Nemanju. To je moja startna greška. Teodora i ja smo bile dobre sa njim. Stoji iza toga što radiš, nemoj da praviš priče, koje nemaju veze s mozgom - istakla je Vanja Grbić.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Nikola Jovanović

- Apsolutno bih demantovao. Ovde ne želiš da budeš sa nekom devojkom, odmah si pe**r, a ako nemaš poštovanja, ti si ku**a - ustao je Nikola Jovanović.

- Ja više volim ženski polni organ, nego hleb da jedem. Mog gospodina u gaćama cenim mnogo i neću da ga guram u ove smećarke. Imam kriterijume što se tiče devojaka, neću da spavam sa svakom devojkom koja mi se nudi - odbrusio je Nemanja.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Nemanja Gačić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading