KUMA ĆE RAZAPETI LJUBAVNICU: Kačavenda sprema HAOS Mioni, Ša čeka još jedan NERVNI SLOM!

Autor:

Zadruga

07.12.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Kačavenda se sprema za haos sa Mionom Jovanović!

KUMA ĆE RAZAPETI LJUBAVNICU: Kačavenda sprema HAOS Mioni, Ša čeka još jedan NERVNI SLOM!

Foto: ATA Images

Pevačica Miona Jovanović, ljubavnica oženjenog repera Nenada Aleksića Ša, stala je na živac mnogim takmičarima "Elite". Danas su je ogovarali u vešeraju Milena Kačavenda i Marko Janjušević Janjuš.

- Uzeo sam jedno zrno iz dosade, ona kaže: "Šta mi jedeš to, to mi je doručak". Ja ućutah, neću (zbog Ša)... - krenuo je da se žali Janjuš.

- Ona je tako iskompleksirana klinka. Kad joj budem rekla, pušiće se. Ja nemam ništa sa Ša... - istakla je Kačavenda.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Milena i Janjuš

- Znam, ali ja sam dobar sa njim. On se zato i nervira... - pričao je bivši košarkaš.

- Šta ja imam sa njim? Ne može da je zastupa i brani. Klinka je iskompleksirana do besvesti. Ona priđe, jede, ostavi gomilu mrva, opere svoju kašiku. Juče sam rekla da neću da pipnem ništa! - rekla je Milena.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Milena i Janjuš

Inače, Milena je i ranije danas oplela po Mioni.

- Upalila sam se izgorela sam. Ona kao vodi računa o higijeni. Pere ruke, češe pi*ku. Ša i Miona su dvoje najprljavijih ljudi ovde. Gleda me kao da sam usmrdeli ku*ac, a zapravo je ona prljavuša iskompleksirana. Sa sve onim njenim facijalnim ekspresijama, seljančura jedna. Sve je njoj gadno. Zgradila se jer sam zaspala na njenom jorganu, ja je pitala da li želi da joj dam, a ona rekla:''Nema veze sad''. Ona se ponaša kao da je pedantna. Ne govori da je neko čist, ako ne izlazi iz toaleta po tri sata - rekla je Milena.

Milena je ovo komentarisala sa cimerima, koji su slušali njeno izlaganje, a definitivno bi ovaj klip mogao izazvati lom u Beloj kući. Kako Ša ne trpi kritike i ne može da podnese ovakve komentare, zasigurno će burno reagovati, kada se bude prikazao ovaj snimak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading