BOŽEN JE BILA NAJBOGATIJA ŽENA U SRBIJI - NJEN ŽIVOT JE I DANAS MISTERIJA: Volela je poznatog PEVAČA koji je prevario za NOVAC, nakon smrti niko ne zna gde je otišlo njeno bogatstvo!

Autor:

Lifestyle

09.12.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošlo je 11 godina od njene smrti.

BOŽEN JE BILA NAJBOGATIJA ŽENA U SRBIJI - NJEN ŽIVOT JE I DANAS MISTERIJA: Volela je poznatog PEVAČA koji je prevario za NOVAC, nakon smrti niko ne zna gde je otišlo njeno bogatstvo!

Foto: youtube.com/printscreen

Svi se dobro sećamo Božen Žumbor, vlasnice kozmetičke linije "Božen cosmetics", koju je veoma uspešno vodila čitavu deceniju. 

Iako je veoma često bila u medijima, o njenom privatnom životu se veoma malo znalo. 

Rođena je u Koprivnici u Hrvatskoj, gde je živela sa svojom bakom do njene 12. godine. Njeni roditelji su radili u Holandiji te se nakon rođendana vratila kod njih da živim.

Tamo je završila Višu kozmetičku školu, da bi se u Srbiju vratila 1982. godine, kad aje donela pomoć za Srbiju. Od tog momenta Srbija je vuče sve više, pa se Božen češće vraća.

Republika

Foto: youtube/printscreen/BozenCosmetics

Važila je za ženu velikog srca

 

 

Ona je svoju kozmetičku liniju osnovala u Beogradu 1991. iako vreme nikako nije bilo povoljno jer je tada počeo rat u Jugoslaviji, te su uvedene sancije, a inflacija je divljala. 

Ipak, Božen je polako korak po korak proširivala svoj asortiman kozmetičkih preparata, na bazi lekovitog bilja i algi. 

Na pitanje zašto je od brojnih evropskih gradova izabrala baš Beograd, Božen kaže da je to uradila sudbina i to baš na Zlatiboru.

Znalo se da poseduje ogromno bogatstvo, ali i to da je veliki humanitarac. 

Ljubavni život Božen 

Još davno se pričalo da se između nje i Marinka Rokvića rodila ljubav još dok je on pevao u kafani njenih roditelja u Roterdamu. 

Njihova ljubav je, kako su tada pričali, bila je vellika, te su mnogi očekivali da će se rezultirati brakom, "Stil kurir". 

On je svima pričao da ne oseća ništa prema njoj, a ona je njega istinski volela. Bili su oko dve godine u vezi, a Marinko joj je obećao brak -, rekao je svojevremeno dobro obavešten izvor, kako prenosi "Story“.

Njihova veza navodno je pukla nakon što ju je pevač prevario za 100.000 maraka. Poznati sa domaće estrade znaju za ovu vezu, ali niko nije želeo da o tome javno govori. Šta se na kraju desilo i da li je Marinko toliko povredio, nikada nećemo saznati!

Do braka nije došlo, a Božen se nikada nije udavala. Osim toga, bila je jedinica pa je ostala večita misterija ko je nasledio njeno ogromno bogastvo. 

Kako se navodi, u vlasništvu je imala vilu na Dedinju, kao i jednu u blizini Avale. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading