MAJA IZJAVILA LJUBAV MENSURU: Zaboravila oženjenog Aleksu, bacila se na BIVŠU AFERU!

Autor:

Zadruga

06.12.2023

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković priznala da joj je Mensur najbolji frajer u "Eliti"!

MAJA IZJAVILA LJUBAV MENSURU: Zaboravila oženjenog Aleksu, bacila se na BIVŠU AFERU!

Foto: ATA Images

Takmičarku "Elite" Maju Marinković danima spajaju sa oženjenim učesnikom koji se nedavno uselio na imanje, Aleksom Erskim. Marinkovićeva je nedavno otkrila da su njih dvoje išli u školu zajedno, a sve je zanimalo kako će tokom današnje igrice sklopiti savršenog muškarca i da li će uzeti neke njegove karakteristike.

Voditelj Darko Tanasijević joj je dao reč, a ona je krenula da nabraja.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Maja Marinković sklapa savršenog muškarca

- Od Lakića bih uzela iskrenost i lojalnost sa osobom sa kojom je. Zaista, za njega imam samo reči hvale kad je to u pitanju. Nikola Jovanović je dečko koji se uvek bori za ljude do kojih mu je stalo, ali se zalaže za slabije od sebe - rekla je Maja, pa nastavila:

- Terza se zaštitnički ponaša prema Milici, treba svako od muškaraca da se ugleda na njega. Mensur mi je najbolji i najzgodniji frajer ovde. On zna da ga volim i poštujem. Oči kakve ja volim nema niko. Samo Đedovićeve mogu da zaliče na te koje ja volim. Nemanja Gačić ima lep osmeh, a Uroš ima lepa usta - istakla je Marinkovićeva.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Mensur Ajdarpašić

Podsećamo, Maja i Mensur Ajdarpašić su imali kratku aferu nakon učešća u "Zadruzi 3". Marinkovićeva je u četvrtoj sezoni ovog rijaltija priznala da je imala intimne odnose sa ovim takmičarem, da bi kasnije i on to potvrdio. Njihov odnos se nije nastavio u istom maniru, a Mensur se sprijateljio sa Majinim ocem Takijem Marinkovićem, sa kojim je letos uhvaćen u Baru, tokom Takijeve posete Crnoj Gori.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
IGOR

07.12.2023 09:57

BRAVO MAJCE