PONIŽENJE VEKA! Anđela molila Bojanu da uđu u VEZU, javno je ODBILA: Pre bih izašla iz ELITE!

Autor:

Zadruga

07.12.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama učesnica "Elite" ne prestaje, Bojana i dalje ne želi da ozvaniči odnos sa Anđelom!

PONIŽENJE VEKA! Anđela molila Bojanu da uđu u VEZU, javno je ODBILA: Pre bih izašla iz ELITE!

Foto: ST/Dragan Kadić, shutterstock

Takmičarka Bojana Pavlović odbila je da prizna Anđelu Šparavalo kao devojku sinoć u emisiji "Pitanja gledalaca", zbog čega je došlo do haosa. Anđela je lila suze i molila Bojanu da promeni izjavu, a Pavlovićeva je poručila da uopšte nije zaljubljena u nju. Jedno od pitanja u današnjem izdanju emisije "Pitanja gledalaca" dobila je Anđela, a bilo je vezano za ovu situaciju.

- Na skali od 1 do 10, koliko te je blam? - pročitala je voditeljka Maša Mihailović pitanje.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Bojan Pavlović

- Nije me blam. Stidim se nekih postupaka i nečega što sam uradila, toga što sam lagala sve vas ovde, jedino mi je što sam sve krila i lagala te stvari, ali me za ostalo nije blam... Ovo mi nije igra, nije mi rijaliti, ja sam svesna toga da je i ona imala nekoga napolju, kao što su i meni emocije ovde pomešane, ali smo rekli da ćemo da damo vremena. Od petka smo zajedno, a ako bude sve okej, ostaćemo, a ako se ne pronalazimo, raskinućemo - rekla je Anđela.

- Koliko te je pogodilo kada je rekla da je teraš na silu da te prizna kao devojku? - pitala je Maša.

- Ja sam rekla da se ona meni svidela u tom smislu i ona i ja nosimo tu neku vrstu težine. I meni i njoj je teško u nekim situacijama, ali ne možemo da se odvojimo. Stojim iza toga što smo uradile. Nisam ja nju molila, ja sam je pitala zašto priča to pred svima, da meni to nije rijaliti, ona je rekla da čeka reakcije od drugih - rekla je Anđela.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anđela Šparavalo

- Ne znam šta da ti kažem... Svašta mi je, nije mi toliko na duši, koliko mi je u glavi. Htela je da me napravi na nešto što ja nisam, pola je inat, pola mi je lepo. Pustićemo, pa ćemo videti. Nisam zaljubljena. Ona zna od početka da ja imam nekoga i ona je pristala na taj odnos. Da ima hemije, ima, da mi je lepo sa njom, jeste, ali sada bih pre izašla napolje nego bila sa njom. Ja sam sa njom od početka bila iskrena - rekla je Bojana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading