MAJA SAZNALA ŠTA JE TIJANA AJFON PRIČALA O NJOJ: Uživo u programu OCRNILA bivšu prijateljicu!

Autor:

Zadruga

07.12.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković uzvratila bivšoj prijateljici Tijani Ajfon!

MAJA SAZNALA ŠTA JE TIJANA AJFON PRIČALA O NJOJ: Uživo u programu OCRNILA bivšu prijateljicu!

Foto: printscreen/RTVPink, shutterstock, youtube.com/AmiG Show

Takmičarka "Elite" Maja Marinković saznala je u današnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" šta je o njoj rekla njena bivša prijateljica Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon.

- Šta bi rekla da saznaš da se oglasila tvoja bivša drugarica Tića i rekla, citiram: "Da sam bila pametna, ni kafu ne bih popila sa Majom", šta bi joj poručila - glasilo je pitanje koje je Maji pročitala voditeljka Maša Mihailović.

- Stvarno ne znam ko je to, davala sam dovoljno reklame ljudima koji nisu to zaslužili. Što se tiče tih persona non grata, zaista ne bih komentarisala. Mnogi pokušavaju da se kače na mene, ali je prohujalo sa vihorom - rekla je Maja.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Maja Marinković

Podsetimo, Tijana je krajem prošlog meseca gostovala u emisiji "Pitam za druga" kod voditeljke Dalile Dragojević, gde je govorila o prekidu prijateljstva sa Majom.

- Ja ne volim kad mi neko daje epitet "drugarice Maje Marinković". Zna se ko je duže u medijima. Mi smo se družile... - istakla je Tijana.

- Svi znamo da si se družila sa Majom, u jednoj mojoj emisiji si rekla da smatraš da ti je pravi prijatelj, srčano si se vezala za nju. Šta se desilo? - rekla je Dragojevićka.

- Nije me prodala, nije me izdala. Između nas nema zle krvi, nisu se desili uvrede, izdaje, Maja i ja vodimo različite živote. Ona je i dalje u svetu rijalitija, ambicija nula. Pokušavala sam da joj objasnim da nije život rijaliti, da treba da otvori nešto, salon... Bila je presudna situacija kad mi se desila tragedija sa autom. Izašla sam iz policije, raspala se, pitala se da li će neko da me ubije. Ona me zove: "Bilal ovo, Bilal ono, šta ja da radim", a meni zapaljen auto. Tad sam videla o kakvoj se osobi radi. Nije našla za shodno da mi se zahvali za sve ono što sam radila, tri nedelje se nismo videle posle Zadruge... Makar pokaži mrvicu poštovanja. Svaki put kad smo se viđale, videle smo se Bilalom. Poslala sam joj kilomentarsku poruku, da smo na dve strane života i da treba da se razdvojimo, a ona mi na to kaže: "Znaš šta sam jela danas". Nisam ni očekivala da će da razume moju poruku. Došla je na RED ovde i izvređala me. Posle toga je sedela sa jednom osobom, koja je pričala ružno i o meni i o njoj. Očajan potez - ispričala je Tijana tada.

Republika

Foto: printscreen/RED TV

Tijana Ajfon

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading