SLAVLJE U DOMU MARKA MARKOVIĆA: Elektra Elit ga POČASTILA, pa URNISALA njegove bivše devojke!

Autor:

Zabava

08.12.2023

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je poseban dan za bivšeg zadrugara, a pevačica mu ga je čestitala na zanimljiv način!

SLAVLJE U DOMU MARKA MARKOVIĆA: Elektra Elit ga POČASTILA, pa URNISALA njegove bivše devojke!

Foto: Privatna arhiva

Bivši zadrugar Marko Marković korak je bliži ulasku u četvrtu deceniju. Naime, ovaj zgodni Crnogorac, koji je zaludeo mnoge dame u rijalitiju, danas puni 29 godina. Čestitke od ponoći pristižu sa svih strana, a na posebno zanimljiv način mu je rođendan čestitala pevačica i prostitutka Elektra Elit

Republika

Foto: Igor Živković

Elektra Elit i Marko Marković

Naime, ona je napravila zanimljivu fotomontažu i objavila je na društvenoj mreži Tviter (Iks). Na fotografiji se nalazi učionica, a Marko sedi u prvoj klupi, dok Elektra sedi njemu u krilu i gleda ga zavodljivo. Pored njih se nalazi rođendanska torta i zlatni poklon.

Ali, ovo nije najzanimljivija stvar na ovoj fotomontaži. Elektra je otišla korak dalje, te je u klupama iza njihove stavila Markovićeve bivše. Odmah iza Elektre i Marka nalaze se bivše zadrugarka Anita Stanojlović i Milica Veselinović, sa kojima je Marković imao kratke afere u "Zadruzi 6".

Iza Milice i Anite sede Stanija Dobrojević, sa kojom je Marković bio u ozbiljnoj vezi godinama, a pored nje je Žana Đorđević Omnia, sa kojom je Crnogorac uplovio u odnos pred kraj šeste sezone rijalitija "Zadruga". Njih dvoje nisu ozvaničili vezu, već su bili u "vezi bez veze". Sve četiri Markoe bivše pored sebe imaju šampanjac, kao i manje poklone od Elektrinog, te je pevačica jasno stavila do znanja da smatra da više poštuje Marković od njih.

- Da si mi živ i zdrav i da ti je uvek prav! - napisala je Elektra.

Elektrinu fotomontažu pogledajte u nastavku ovog teksta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading