ZA NJEGA SE UDAJE DRAGANA MITAR: Otkriveni svi DETALJI o misterioznom MOĆNIKU, evo čime je OSVOJIO bivšu zadrugarku (FOTO)

Autor:

Zadruga

26.05.2024

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mitar će njemu izgovoriti sudbonosno "da"!

ZA NJEGA SE UDAJE DRAGANA MITAR: Otkriveni svi DETALJI o misterioznom MOĆNIKU, evo čime je OSVOJIO bivšu zadrugarku (FOTO)

Foto: instagram.com/dragana_mitar

Dragana Mitar

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga" i nekadašnja članica grupe "Models", Dragana Mitar, uskoro će stati na ludi kamen sa svojim novim izabranikom kojeg još uvek krije od znatiželjnih očiju javnosti. Međutim, iako njegovo lice i identitet ne želi da otkrije na fotografijama koje redovno objavljuje na društvenim mrežamna, njeno srce je, kako se sazanje, osvojio Darko Milošević, imućni biznismen iz Batočine koji već godinama živi i radi u Beogradu.

Naime, Milošević je poznat u svojim krugovima kao poštovan i uspešan biznismen. Pre veze sa Draganom, imao je neuspešan brak, ali izgleda da je sada pronašao pravu ljubav sa nekadašnjom rijaliti zvezdom. Kako navodi izvor upućen u njihov odnos za domaće medije, Dragana je "pala" na njegov šarm, ali i mnoge druge kvalitete.

Republika

Foto: instagram.com/dragana_mitar

Dragana Mitar sa novim dečkom za kog se udaje

Podsećanja radi, Dragana Mitar nedavno je izazvala veliku pažnju na društvenim mrežama objavom fotografije na kojoj je njen dečko nežno ljubi, kako se tada pretpostavilo, u trudnički stomak. Ovo je izazvalo širenje glasina da je Dragana u drugom stanju, što je ona tada demantovala. Ipak, bivša zadrugarka radi na bebi, a planira da po drugi put stane na ludi kamen. Sa svojim izabranikom planira gala svadbu, a pripreme su već uveliko u toku.

Dragana i njen dečko su potpuno ludi jedno za drugim. Posle mnogo vremena je srećna i ispunjena u svakom smislu. Planiraju svadbu i porodicu na jesen, a već su počele i pripreme. Traže salu, a ona je počela da gleda venčanice. Rade i na bebi, njen sin Jovan silno želi brata ili sestru... Dragana je uverena da je našla konačno srodnu dušu i sigurna je da je to - to - otkriva dobro obavešteni izvor, prenosi Pink.rs, a ove navode potvrdila je i Mitrova, koja nije htela previše da detaljiše:

Republika

Foto: instagram.com/dragana_mitar

Dragana Mitar sa novim dečkom za kog se udaje

- Je l’ može nešto čovek da radi, da isplanira, a da vi ne saznate? Već dugo o svom privatnom, ljubavnom životu ne govorim javno, nemam potrebu jer sam ispunjena i srećna. Ne bih ništa specijalno da detaljišem, ali što bih krila lepe vesti... Istina je da se udajem, planiramo svadbu na jesen, krajem godine. Pored sebe imam pravog muškarca, voljena sam i srećna, i raduje me sad sve to oko organizacije i tih milion obaveza oko svadbe… Želim da mi taj dan bude najlepši, da se svi gosti opuste i lepo provedu. Biće tu i nekoliko meni dragih i bliskih zadrugara, sigurno - priznala je Dragana za pomenute medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading