SNIMAK PRETRESA ANELI AHMIĆ NAKON HAPŠENJA: Akcija policije tražila DROGU i UKRADEN NOVAC, ovo su svi detalji! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

15.09.2023

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika u posedu ekskluzivnog snimka kako policija pretresa Aneli Ahmić nakon hapšenja!

Starleta i rijaliti učesnica Aneli Ahmić došla je u žižu interesovanja nakon što je bivšeg partnera Asmina Durdžića optužila da ju je prevario sa starletom Stanijom Dobrojević, nakon čega njihova veza puca. 

 

 

Međutim, nedavno je portal Republika otkrio mračnu prošlost Aneli, te da je bila u ljubavnoj romansi sa pripadnikom škaljarskog klana, o čemu detaljnije možete pročitati klikom OVDE.

Pored toga, sada smo došli do ekskluzivnog video snimka, na kom se vidi da policija na granici pretresa Aneli i Asmina, zbog njene burne prošlosti. Naime, kako saznajemo, Aneli i Asmin su nekoliko sati proveli na granici, jer je ona tada bila na listi ljudi koji su pre toga bili hapšeni.

Republika

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Stanija Dobrojević i Aneli Ahmić

- Aneli je tada bila u Švajvarskoj, posle je otišla za Bosnu, pa sam otišao po nju nakon nekih mesec, mesec i po dana, jer je plakala to što je ukrala taj novac, imala je strah, ja odem po nju u Bosnu i na svakoj granici su nas držali po 3, 4 sata, jer je bila na crvenoj listi, zbog šverca droge, narkotika, pa sam ja preko svojih veza sredio to - priča Asmin za Republiku.

U video snimku koji se nalazi na početku teksta pogledajte kako je izgledalo pretresanje Aneli i Asmina na granici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading