ONA JE UPROPASTILA VEZU JANJUŠA I ANELI: Informacija iz spoljnog sveta unela NEREDE u Elitu!

Autor:

Zadruga

27.05.2024

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anelina majka žestoko oplela po Janjušu i Asminu!

ONA JE UPROPASTILA VEZU JANJUŠA I ANELI: Informacija iz spoljnog sveta unela NEREDE u Elitu!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Pixabay.com

U emisiji ''Premijera'' prikazan je razgovor sa majkom Aneli Ahmić o njenom suočavanju sa Asminom Durdžićem, ali i odnosu sa Markom Janjuševićem Janjušem.

Naime, kako je u ponedeljak došlo do suočavanja Aneli i Asmina gde su njih dvoje izneli sav prljav veš iz braka, mnoge zanima kako je Anelina porodica regovala na Asminove optužbe. Anelina Majka Jasmina se osvrnula na Marka Janjuševića Janjuša, iznoseći svoje viđenje situacije.

- Ja čoveka ne želim blatiti, nekada sam besna i stvarno napišem nešto ružno, jer prvo videli ste moju sliku koju sam ja poklonila njemu, on je to pobacao. Na početku veze smo se složili da budu u vezi, ali sada nikako. On je njoj sinoć psovao mater, a svi nju krive, njemu ne smeju ništa da kažu. Od toga nema ništa, on se promenio, ali kada je bio neki praznik i kada je dobio pismo od majke gde mu je rekla da treba da vodi računa o svojoj ćerki i porodici, i od toga dana počinje njihov pakao. On nju mrzi, ne može da je gleda, a ona njega voli. Janjuš svašta laže, on je meni kao Mesnur, nema veze sa mozgom, oni samo pričaju "au" i "to je to". Nažalost, ona njega voli, ali eto - rekla je Jasmina, pa se osvrnula na priče da su se Aneli i Asmin sve dogovorili:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Majka Aneli Ahmić o Janjušu

- Ko može tako nešto da se dogovori, da se upropaste dve porodice, i naša i njegova? Meni je najbitnije da mi je dete živo i zdravo, ostalo nije bitno. Najgora izjava mi je bila za moju Situ, za film, za auto, takve ružne stvari...

- Kada je Aneli saznala da je on sa Stanijom, on je već njoj pretio da će nas uništiti. Rekao joj je da će nas uništiti ako objavi da je on sa Stanijom. Da ne pominjem to za Takija što je pričao da je Aneli slala mejlove da bude u rijalitiju, a Asmin je u kontaktu sa Takijem odavno - rekla je Anelina majka, pa se nadovezala.

Republika

Foto: Pink, Instagram

Majka Aneli Ahmić progovorila o Asminu Durdžiću

- Asmin je njoj slao poruke dok je bio sa Stanijom, bili su na video pozivu, ja sam videla. On se njoj udvarao opet, obećavao je kule i gradove, ali ništa. On je želeo da joj se vrati. Monstrum je rekao da se nje brat odrekao, a to nije istina, on jeste malo ljut što je ona ušla u rijaliti, ali da se odrekao nikada nije, niti će.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading